Комедію Саші Барона Коена «Бруно» моралісти визнали порнографією

16 Липня 2009
24072
16 Липня 2009
18:44

Комедію Саші Барона Коена «Бруно» моралісти визнали порнографією

24072
Комедію Саші Барона Коена «Бруно» моралісти визнали порнографією

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі дійшла висновку, що фільм Саші Барона Коена «Бруно» має порнографічний характер і має бути забороненим.  

 

Таке  рішення прийняли члени комісії, переглянувши під час чергового засідання уривок зі стрічки.

 

НЕК розглянула це питання на прохання заступника міністра культури і туризму України Тимофія Кохана.  

 

Нагадаємо, що Міністерство культури і туризму, а саме експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрації фільмів, головою якої є сам пан Кохан, не дало дозволу на прокат кінокомедії на території України. Це рішення українського Мінкульту мало міжнародний резонанс: британська газета The Guardian пов’язала заборону «Бруно» з консервативністю українців і президентськими виборами.
 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Галина Корба, для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24072
Читайте також
28.09.2009 11:18
Константин Дорошенко, «Публичные люди»
39 334
11.08.2009 11:03
Дмитрий Залесский, для «Детектор медіа»
21 193
22.07.2009 13:58
Олександр Брикайло, Володимир Павлів, для «Детектор медіа»
30 995
20.07.2009 09:34
Максим Ростоцкий, для «Детектор медіа»
18 996
17.07.2009 11:09
Андрей Кислов, «КоммерсантЪ»
29 588
29.11.2006 13:38
"КоммерсантЪ-Украина"
22 936
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ZADRALI
5385 дн. тому
Костицький це головний гей нашої держави. Мутить піар під вибори Ющенка. Заборонив цей фільм і влаштовує тепер вдома платні сеанси для гоміків)))))
fhgdf
5390 дн. тому
Вот вам гады - bezpaleva. ru /film/1153369666-bruno-br252no-2009-ts.html (уберите пробелы, заходите на сайт и качайте БРУНО бесплатно) Копируйте ссылку и отсылайте своим друзьям. Качество пока камрип, через пару недель будет лучше!
Borat
5390 дн. тому
http://www.borat.com.ua/ - Врагов свободы слова нужно знать в лицо!
Борат
5390 дн. тому
http://www.borat.com.ua/ - Врагов свободы слова нужно знать в лицо!
О.
5390 дн. тому
Сталося насильницьке позбавлення права громадян робити власний вільний вибір - дивитися чи не дивитися легальним способом.
кокотюха
5390 дн. тому
з рештою - що сталася? х...ня? хіба перша в контексті діяльності комісії? можна подумати, що ми цього кіна не подивимось! ви ще жити забороніть, бо це непристойно!
mr.Clin
5390 дн. тому
Предлагаю запретить трансляцию заседаний ВР и сами заседания ВР, т.к. там одна сплошная порнография, сплошные обсирания друг друга, полная аморалка и вообще - там одни, извините, пид@р@сты сидят...
Га?
5391 дн. тому
Віднімають у дорослих людей право подивитися КОМЕДІЮ, по суті - рухомі сатиричні картинки. А що заборонятимуть далі? Бо апетит приходить під час їжі.
й
5391 дн. тому
с ужасом ждем запрета со стороны НЕК старых добрых комедийных фильмов с участием Пьера Ришара. Ведь в одном из них - "Игрушка" , например, можно усмотреть признаки педофилии и разврата малолетних, использование их в сценах эротического характера.(Ришар там местами фигурирует фактически голый, сцена с ванной...)фильмы "укол Зонтиком" и "Высокий болндин в черном ботинке" - и вовсе верх разврата.Герой мало того,что подсматривает в душевой и туалете за обнаженными дамами,явно получая от этого удовольствие,так еще и сваливается туда в непотребном виде.Это -явная порнография.Элементы испольозвания детей в эротических сценах - педофилия вовсю присутствуют и в детском фильме "Приключения Электроника".И если еще некоторые явно развратные сцены в трусах можно как-то оправдать,то чем оправдывать сцену, где герой-ребенок практически нагишом вылазит из постели,которая никак не дополняет киноленту.Равно как никакому оправданию не подлежат сцены преследования двух мальчиков героем "Урри",который не только желает детей похитить,но еще и планирует искать у них "кнопку".. и др.фрагменты.Фильм Эльдара Рязанова "Небеса Обетованные" содержит шутки,унижающие человеческое достоинство и грубую ненормативную лексику,с упоминанием мочеполовых органов..."Брилиантовая Рука" содержит сцены,унижающие человеческое достоинство,элементы эротики..."Вокзал для двоих" и " Ирония судьбы",кстати уже выше упомянутого "провинившегося Рязанова,не могут показываться,т.к. в первом случае содержаться эротические сцены(Гурченко+Михалков,Гурченко+Басилашвили - ну полный разврат и аморалка,а еще на дому у Мордюковой по видео пытались смотреть "любовное"...)Во втором случае -ряд сцен и шуток оскорбляют человеческое достоинство....
й
5391 дн. тому
добавить уж конечно не чего.ведь вполне официально часть "экспертов" комиссии, подписавших ЭТО и волающих за запрет, в интервью опубликованном ранее на этом же сайте . ответственно заявили, что фильм не видели, но им что-то там сказали. Между тем, сама комиссия определила: что называть порнографией.Так вот, на основе этого экспертного определения (к закону про порнографию),фильм и вовсе не имеет ничего подобного.К слову, в 2-х сценах фильма, где можно разглядеть "эротику"(согласно закону),учитывая другой смысл фильма,авторы стыдливо замазали интимные части тела, такие как голая грудь и ОДЕТАЯ! задница - мелкими квадратиками и черным кружочком... К написанному добавим,что сам закон о морали и деятельность НЕК основаны на законе самого "морального" пацана -Л.Черновецкого, а также что глава НЕК Костицкий, фактически, бежал с предыдущей должности главы правления Государственного ипотечного учреждения, когда его же правление обвинило его в необоснованных растратах государственных денежных средств,их присвоении и прокручивании с получением личной выгоды,в Укрэксимбанке...и др.
НЕК
5391 дн. тому
Не по кінам висиджувати треба, а йти до хірурга - робити щеплення від хтивости. Бо ось-ось по очах почнуть визначати ступінь моральності
o
5391 дн. тому
Боже, врятуй Україну від моральних підорасів. Якій сором забороняти фільми.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду