НЕК: Програми «Песець» і «Про це» на «Люкс FM» шкодять неповнолітнім

16 Липня 2009
22206
16 Липня 2009
18:26

НЕК: Програми «Песець» і «Про це» на «Люкс FM» шкодять неповнолітнім

22206
НЕК: Програми «Песець» і «Про це» на «Люкс FM» шкодять неповнолітнім

Члени Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі підтримали висновок експертів НЕК і визнали програми «Пісєц» та «Про це» на «Люкс FM» такими, що порушують етичні норми та можуть зашкодити інтелектуальному та духовному розвитку неповнолітніх та юнацтву.

 

Своє рішення про виявлення порушень комісія вирішили довести  до відома керівництва радіо «Люкс FM» та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Розгляд питання про «Люкс FM» викликав бурхливе обговорення контенту всіх радіо-та телемовників. У результаті члени НЕК дали протокольне доручення апарату промоніторити телепрограму «Камеді-клаб» і програми FM-станцій щодо дотримання мовних квот.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22206
Читайте також
12.08.2009 14:20
Кирило Булкін, для «Детектор медіа»
22 934
29.07.2009 16:39
Олена Бестужева, для «Детектор медіа»
22 617
27.07.2009 12:47
Андрей Левкин, OpenSpace.ru
13 793
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Meri
5209 дн. тому
to ага: http://www.slovnyk.net/index.php?swrd=ШНЯГА - ось справжнє значення слова "шняга" (і вибачте, але на мій погляд автори назв різних програм та рубрик не повинні перевіряють їх значення у в'язницях та колоніях)
ага
5400 дн. тому
згадаймо ще й таку програму на люксах як "веселі шняжки" ))) дивує не те, що автори взагалі не обізнанні в жаргонах та старих (не літературних) назвах деяких понять та дій, а те, що вони думають, що це круто - офігена назва та офігені рейтинги ))) "шняга" - половий орган (тюремне, вуличне) от тепер і думайте, скільки в ефірі тих "органів" і наскільки моральні ведучі та автори
знающий
5402 дн. тому
лучше бы занялись телеканалом М1. Там сигареты NEXT рекламируют в каждой отбивке между клипами. Я в шоке был, когда увидел... Вот это скрытая реклама!
Сергій
5403 дн. тому
нікуди гроші тратити...
й
5403 дн. тому
вообще, деятельность НЕК за последние 5 месяцев попахивает даже не советской цензурой, а скорее - фашизмом. А вцелом, всё напоминает чем-то еще 1991 год,полугодие перед ГКЧП и фактическим развалом СССР... Если безобидныее программы, мультфильмы и шутки становятся предметом запрета, а фильм, с успехом уже идущий во всех странах мира - "Бруно", где как таковых нет даже эротических сцен, а есть образная насмешка над гомосексуалами и их манерами, не более того! признан порнографией, то остаётся надеяться,что как и в 1991 году рухнул СССР, рухнет и недемократическая, превратившаяся в нарыв для своих же граждан, с сомнительной независимостью страна под названием украина - бандитское воровское государство с фашиствующими погрязжими в коррупции лидерами
кокотюха
5403 дн. тому
ну, що можна сказати... песець...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду