Нацрада зареєструвала продакшн World Sport Media як суб’єкт інформдіяльності

26 Червня 2009
23266
26 Червня 2009
11:22

Нацрада зареєструвала продакшн World Sport Media як суб’єкт інформдіяльності

23266
Нацрада зареєструвала продакшн World Sport Media як суб’єкт інформдіяльності

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала продакшн-компанію World Sport Media (ТОВ «Уорлд спорт медія») як суб'єкт інформаційної діяльності. За словами директора компанії Андрія Танабаша, діяльність продакшна буде спрямована на виробництво телевізійного контенту та матеріалів для інтернет-сайтів.

 

Продакшн уже реалізував частину проекту із створення відеоподкастів для великого медичного центру в Києві, співпрацює з Федерацією баскетболу України, зокрема останнім проектом була інтернет-трансляція матчів на сайті організації. Зараз компанія розпочала роботу над першими телевізійними програмами. Насамперед вона орієнтуватиметься на створення розважальних і дитячих програм. Перший проект, над яким уже працює World Sport Media, за словами Андрія Танабаша, розповідатиме про містичні події та персонажів, поєднуючи достовірні факти із «незвичною, дещо містично-казковою формою подання матеріалу». Другий проект, розрахований на жіночу аудиторію, «намагатиметься розповісти, як у повсякденному житті можна обійтись звичайними речами» - програма радитиме жінкам, як зберегти гарний вигляд в умовах економічної скрути.

 

Поки що продакшн не знайшов канал, що готовий придбати ці проекти. «Ми вже показували наші пілоти різним каналам - Новому, «Сіті», «Інтеру» - але в умовах кризи вони не дуже прагнуть співпрацювати зі сторонніми продакшнами, а орієнтуються на покупний продукт або сподіваються на власні сили», - коментує пан Танабаш.

 

Ще одним напрямком діяльності продакшну стане адаптація зарубіжних форматів. У цьому році World Sport Media провела низку зустрічей із міжнародними компаніями, серед яких Endemol. Також у планах створення дитячого інтернет-проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23266
Читайте також
03.07.2009 14:26
Наталія Данькова
, Леся Ганжа
16 964
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
medeya2008
5415 дн. тому
Ви, шановний "А хто це?", вже почули про такого, ні не тільки Ви сподіваюсь! А такі досягнення у "шешнадцать" - не роблять!
а хто це?
5419 дн. тому
от, медея, цікаво, чим саме талановитий? бо перший раз про такого чую, а йому ж паді не шешнадцать
medeya2008
5419 дн. тому
Пан Танабаш, дуже талановита людина ! Бажаю успіхів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду