detector.media
26.06.2009 11:22
Нацрада зареєструвала продакшн World Sport Media як суб’єкт інформдіяльності

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала продакшн-компанію World Sport Media (ТОВ «Уорлд спорт медія») як суб'єкт інформаційної діяльності. За словами директора компанії Андрія Танабаша, діяльність продакшна буде спрямована на виробництво телевізійного контенту та матеріалів для інтернет-сайтів.

 

Продакшн уже реалізував частину проекту із створення відеоподкастів для великого медичного центру в Києві, співпрацює з Федерацією баскетболу України, зокрема останнім проектом була інтернет-трансляція матчів на сайті організації. Зараз компанія розпочала роботу над першими телевізійними програмами. Насамперед вона орієнтуватиметься на створення розважальних і дитячих програм. Перший проект, над яким уже працює World Sport Media, за словами Андрія Танабаша, розповідатиме про містичні події та персонажів, поєднуючи достовірні факти із «незвичною, дещо містично-казковою формою подання матеріалу». Другий проект, розрахований на жіночу аудиторію, «намагатиметься розповісти, як у повсякденному житті можна обійтись звичайними речами» - програма радитиме жінкам, як зберегти гарний вигляд в умовах економічної скрути.

 

Поки що продакшн не знайшов канал, що готовий придбати ці проекти. «Ми вже показували наші пілоти різним каналам - Новому, «Сіті», «Інтеру» - але в умовах кризи вони не дуже прагнуть співпрацювати зі сторонніми продакшнами, а орієнтуються на покупний продукт або сподіваються на власні сили», - коментує пан Танабаш.

 

Ще одним напрямком діяльності продакшну стане адаптація зарубіжних форматів. У цьому році World Sport Media провела низку зустрічей із міжнародними компаніями, серед яких Endemol. Також у планах створення дитячого інтернет-проекту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY