Нацрада перевірятиме «Мелітопольське кабельне телебачення» з податковою міліцією

24 Червня 2009
21606
24 Червня 2009
16:20

Нацрада перевірятиме «Мелітопольське кабельне телебачення» з податковою міліцією

21606
Нацрада перевірятиме «Мелітопольське кабельне телебачення» з податковою міліцією

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 червня ухвалила рішення про проведення позапланової перевірки провайдера програмної послуги «Мелітопольське кабельне телебачення». Це вже другий наказ про перевірку даної компанії, однак попереднє розпорядження регуляторного органу представнику Нацради в Запорізькій області виконати не вдалося: компанія не допустила перевіряльника до виконання його обов'язків. Відтак у рішенні Нацради з'явилося уточнення: вказати керівництву на неприпустимість перешкоджання законній діяльності Нацради, а з метою проведення перевірки звернутися до правоохоронних органів.

 

«Єдина організація в країні, яка має право забирати ліцензію сходу - це податкова міліція. Тому ми можемо звернутися до податкової міліції, обґрунтувавши своє звернення тим, що компанія ухиляється від перевірки, а отже, імовірно, працює поза межами фіскальних норм. А далі податкова міліція прийде, забере ліцензію і передасть її в орган ліцензування для прийняття подальших рішень, тобто в Нацраду. Ми ще такого методу перевірки ніколи не застосовували, але час застосувати», - обґрунтував свою позицію член Нацради Віктор Понеділко, який доповідав із даного питання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду