Російський журнал «Русская жизнь» закривається

18 Червня 2009
29737
18 Червня 2009
10:04

Російський журнал «Русская жизнь» закривається

29737
Російський журнал «Русская жизнь» закривається

Російський журнал «Русская жизнь» припиняє своє існування через фінансові проблеми. Про це Openspace.ru повідомив головний редактор видання Дмитро Ольшанський. Він наголосив, що «тут немає ніякого політичного, особистого чи професійного конфлікту».

 

Досягти успіху на ринку друкованих ЗМІ «Русской жизни» не вдалося, за словами Ольшанського, через те, що журнал «не був форматною частиною медіа-мейнстриму, не входив до великого видавничого дому, не мав всесвітнього бренду, тому ринок його просто не помічав і не розумів». На його думку, журнал вийшов «абсолютно успішним з творчої точки зору». Команда «Русской жизни» готова продовжувати проект у разі, якщо для нього знайдеться інвестор.

 

«Русская жизнь» була заснована у квітні 2007 року. Періодичність виходу - двічі на місяць, наклад - 30 тисяч примірників. Видавцем журналу є видавництво «Ключ-С».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29737
Читайте також
30.06.2009 08:59
Дарья Винникова, УАИПП, для «Детектор медіа»
32 831
18.06.2009 11:09
Наталья Панафидина, «Экономические известия»
14 793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду