Чат з Галиною Пілютіковою завершився

26 Травня 2009
19960
26 Травня 2009
13:11

Чат з Галиною Пілютіковою завершився

19960
Чат з Галиною Пілютіковою завершився

26 травня о 13.00 на «Детектор медіа» розпочався чат-конференція із керівником департаменту власного виробництва телеканалу СТБ Галиною Пілютіковою.

 

 

 

 

Адреса чату - http://chat.detector.media/

 

Галина Пілютікова відповість на запитання про підготовку до другого сезону талант-шоу «Танцюють всі!», залаштункові процеси та перспективи шоу «Україна має талант!»,  інші проекти, які канал готує на сезон 2009/2010.

 

Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com

 

Галина Пілютікова народилася 20 квітня 1962 року у Росії, Самарської області. У 1982 році вступила до Харківського державного університету ім. Горького на історичний факультет. Закінчила факультет телережисури Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенко-Карого. Трудова діяльність: 1989р. - Харківське державне телебачення - асистент режисера, режисер. 1998р. - режисер «Новий канал», «5 канал», «Голос». На СТБ прийшла в 2005 році як режисер та керівник проекту «Документальний детектив».  З 2006 року працювала керівником проектів «Документальний детектив», «Неймовірні історії кохання» та «Правила життя». З кінця 2006 року є керівником департаменту власного виробництва СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19960
Читайте також
14.05.2009 17:28
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
36 825
12.05.2009 07:37
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 565
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tatmal
5451 дн. тому
Добрый день! Скажите пожалуйста, планируете-ли Вы дальше сотрудничать с участниками первого сезона "Танцуют все"? Если "да", то в каком формате? Спасибо Вам за потрясающее шоу, за тур по Украине с концертами! Это было восхитительно! Ждем таких же эмоций от второго сезона!!!
karambol
5451 дн. тому
a kak s ney mozno sviazatsia pomimo chata?
Vadim
5454 дн. тому
Здорово. Обязательно задам вопрос про самую высокую текучесть кадров среди теле каналов в течении последнего года и про психологические тесты Бородянского, которые применяются топ-менеджментом СТБ к соискателям вакансий.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду