МФЖ із Фондом Вінту надаватимуть підримку сім’ям загиблих журналістів

6 Червня 2009
20303
6 Червня 2009
19:10

МФЖ із Фондом Вінту надаватимуть підримку сім’ям загиблих журналістів

20303
МФЖ  із Фондом Вінту надаватимуть підримку сім’ям загиблих журналістів

У рамках заходів до Всесвітнього дня свободи преси Міжнародна федерація журналістів анонсувала нову угоду із розташованим у Брюселі Фондом Соріна Вінту. У рамках цієї угоди буде надаватись гуманітара допомога родинам журналістів і медіапрацівників, які загинули під час виконання своїх професійних обов'язків.

 

Першу угоду між МФЖ та Фондом Вінту, що був заснований румунським медіавласником Соріном Овіду Вінту, підписали у 2007-му.

 

Фонд Вінту за допомогою адміністрування МФЖ забезпечує щомісячну матеріальну підтримку протягом року для десяти родин журналістів, де глава сім'ї або годувальник був убитий через свою журналістську роботу.

 

Фонд уже надавав допомогу родинам журналістів із Афганістану і Колумбії (по дві родини), Демократичної Респібліки Конго (5 родин), Іраку (7 родин), Філіпін (2 родини), Пакистану, Росії, Сомалі (3 родини), Шрі Ланки і Зімбабве.

 

Джерело: Міжнародна федерація журанлістів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Міжнародна федерація журанлістів
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20303
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду