Газета «Вечірній Київ» - лауреат конкурсу «Благодійник року-2008»

23 Грудня 2008
4252
23 Грудня 2008
18:10

Газета «Вечірній Київ» - лауреат конкурсу «Благодійник року-2008»

4252
Газета «Вечірній Київ» - лауреат конкурсу «Благодійник року-2008»
22 грудня газета «Вечірній Київ» отримала спеціальний приз «За висвітлення благодійної діяльності засобами масової інформації» від організаторів конкурсу «Благодійник року-2008». Церемонія нагородження другого щорічного Національного конкурсу «Благодійник року» пройшла у театрі «Сузір’я».
 
Цього разу у ньому змагалося понад 108 учасників, серед яких 14 національних і міжнародних компаній, 35 підприємств малого та середнього бізнесу, 34 благодійних фонди й 25 приватних благодійників. Журі конкурсу визначило переможців у 14 номінаціях і надало 9 спеціальних призів.
 
Нагороду «Вечірньому Києву» присуджено за рубрику «Благодійність», в рамках якої вже другий рік поспіль щонеділі у ній, з метою привернення уваги потенційних благодійників, публікуються історії людей, які потребують допомоги.
 
Починаючи з червня 2007 року, завдяки зусиллям газети, киянам, які мають у чомусь потребу, була надана допомога на суму понад 420 000 грн, а також передано чимало побутових предметів (ліжка, слухові апарати, телевізори, холодильники, комп'ютери, тонометри і т. п.), надано різного роду соціальні послуги ветеранам і хворим дітям.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду