Лауреати премії «Гордість країни» за підтримки Нового каналу поїхали до Австралії

4 Листопада 2008
14949
4 Листопада 2008
06:22

Лауреати премії «Гордість країни» за підтримки Нового каналу поїхали до Австралії

14949
Лауреати премії «Гордість країни» за підтримки Нового каналу поїхали до Австралії
З 1 по 12 листопада інваліди по зору Володимир Турський і Юрій Войтюк, а також Олег Полозюк, який пересувається на інвалідному візку, за підтримки Нового каналу перебувають у мандрівці до Австралії.  
 
У березні цього року вони стали лауреатами щорічної премії «Гордість країни» в номінації «Сила духу». Цю перемогу українські інваліди отримали за мужність і героїзм під час самостійної поїздки до Індії. 
 
За правилами, кожний лауреат конкурсу міг вибрати собі нагороду. Цікавість Володимира Турського, Юрія Войтюка та Олега Полозюка до Австралії пояснюється тим, що під час своєї індійської мандрівки вони познайомилися з Мої О'Браєн (Moyia O'Brien), яка створила в австралійському місті Брісбен центр реабілітації SWARA  для людей із психічними і фізіологічними розладами здоров'я.  Корисним може виявитися і австралійський досвід з облаштування громадських місць цієї країни для інвалідів.  
 

Під час подорожі  мандрівники розраховують  і на підтримку української  діаспори в Австралії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14949
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду