Музиканти підтримали родину Ігоря Пелиха

19 Серпня 2009
20419
19 Серпня 2009
16:09

Музиканти підтримали родину Ігоря Пелиха

20419
Музиканти підтримали родину Ігоря Пелиха

Цьогорічний поп-рок фестиваль «Гніздо», який уже вп'яте проходить у Білій Церкві, присвятили пам'яті відомого українського телеведучого Ігоря Пелиха, який кілька років поспіль був ведучим фестивалю. Усі гонорари, отримані за виступи, музиканти передали його сім'ї. Про це повідомляє Gloss.

 

На сцені фестивалю виступали «С.К.А.Й.», «Тартак», Lama, «Мотор'ролла», Dazzle Dreams, O.Torvald, «Мурени».

 

«Ініціатива присвятити «Гніздо» пам'яті Ігоря Пелиха належала самим артистам, і, звісно, нам дуже хотілося підтримати  Олександру Лозинську, вдову ведучого, і подякувати їй за допомогу», - сказав PR-менеджер фестивалю Назар Дронь.

 

«Мені приємно, що, незважаючи на те, що Ігор загинув, його присутність відчувалася, і не лише коли його обличчя з'являлося на екрані, а й коли на сцену виходили музиканти, яких він підтримував і музику яких він любив. Публіка весь час скандувала: "Пелих! Пелих!", наче він і досі залишився тут ведучим,» -    розповів ТК Олександр Положинський, лідер гурту «Тартак».

 

Суму перерахованих коштів організатори назвати відмовились, назвавши цю інформацію конфіденційною.

 

Нагадаємо, що Ігор Пелих трагічно загинув в автокатастрофі в травні цього року. У нього залишилася дружина і троє дітей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20419
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду