У червні Генпрокуратура отримає результати комплексної експертизи плівок Миколи Мельниченка

30 Квітня 2009
3212
30 Квітня 2009
12:29

У червні Генпрокуратура отримає результати комплексної експертизи плівок Миколи Мельниченка

3212
У червні Генпрокуратура отримає результати комплексної експертизи плівок Миколи Мельниченка

Генпрокуратура у червні цього року очікує на результати комплексної фоноскопічної експертизи плівок Миколи Мельниченка у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, повідомляє «Українська правда» із посиланням на газету «Сегодня».

 

«У грудні минулого року Мельниченко видав пристрій, яким вів записи у кабінеті Леоніда Кучми. І зараз у посольстві України в Німеччині Микола був додатково допитаний за участю трьох закордонних експертів, залучених для проведення комплексної фоноскопічної експертизи», - зазначив Медведько.

 

«У травні вони обіцяють приїхати в Україну для проведення певних слідчих дій. Наприклад, відтворення обставин процесу записів Мельниченка. А в червні обіцяють висновок комплексної фоноскопічної експертизи», - повідомив він.

 

На запитання, чи живий Пукач, Медведько відповів: «Досвідчений слідчий Олександр Харченко вважає, і я йому довіряю, що Пукач живий. Певний час Пукач перебував на території Донецької та Луганської областей. Де він зараз, мені не відомо».

 

А на запитання про те, чи має під собою ґрунт версія про те, що організаторами вбивства Гонгадзе були екс-президент Леонід Кучма і його оточення, генпрокурор зауважив: «Дочекаймося результатів експертизи плівок».

 

Джерело: «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3212
Читайте також
02.02.2009 23:24
Степан Белецкий, «Главред»
2 178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду