detector.media
30.04.2009 12:29
У червні Генпрокуратура отримає результати комплексної експертизи плівок Миколи Мельниченка

Генпрокуратура у червні цього року очікує на результати комплексної фоноскопічної експертизи плівок Миколи Мельниченка у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, повідомляє «Українська правда» із посиланням на газету «Сегодня».

 

«У грудні минулого року Мельниченко видав пристрій, яким вів записи у кабінеті Леоніда Кучми. І зараз у посольстві України в Німеччині Микола був додатково допитаний за участю трьох закордонних експертів, залучених для проведення комплексної фоноскопічної експертизи», - зазначив Медведько.

 

«У травні вони обіцяють приїхати в Україну для проведення певних слідчих дій. Наприклад, відтворення обставин процесу записів Мельниченка. А в червні обіцяють висновок комплексної фоноскопічної експертизи», - повідомив він.

 

На запитання, чи живий Пукач, Медведько відповів: «Досвідчений слідчий Олександр Харченко вважає, і я йому довіряю, що Пукач живий. Певний час Пукач перебував на території Донецької та Луганської областей. Де він зараз, мені не відомо».

 

А на запитання про те, чи має під собою ґрунт версія про те, що організаторами вбивства Гонгадзе були екс-президент Леонід Кучма і його оточення, генпрокурор зауважив: «Дочекаймося результатів експертизи плівок».

 

Джерело: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY