«Шустер live» на травневі свята виходитиме в записі

23 Квітня 2009
13507
23 Квітня 2009
13:10

«Шустер live» на травневі свята виходитиме в записі

13507
«Шустер live» на травневі свята виходитиме в записі

Низка випусків програми «Шустер live» на  ТРК «Україна» вийдуть у записі. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор «Савік Шустер Студіос» Дмитро Котеленець.

 

Раніше Анатолій Ульянов у своєму блозі написав, що брав участь у записі шоу Савіка Шустера, де обговорювалася тема діяльності Національної експертної комісії з захисту суспільної моралі. «Ми нині готуємо запас програм до свят. І справді вчора був запис такої програми», – пояснив пан Котеленець

 

За його словами, в ефірі ТРК «Україна» вийде до чотирьох програм у записі. «Це, можливо, буде до травневих свят. Бо ми провели певну роботу, і виявилось, що з тих, хто зазвичай буває гостями нашої програми, практично нікого в Києві не буде. Тому ми беремо більш загальнолюдські теми, не прив'язані до поточного дня, але при цьому достатньо гострі», – зазначив генеральний директор «Савік Шустер Студіос». Однак головний редактор  «Савік Шустер Студіо» Дарка  Чепак  зауважила, що якщо в державі відбуватимуться якісь екстраординарні події, редакція оперативно зреагує і робитиме програму в прямому ефірі на актуальну тему.

 

Також, за її словами, продакшн готує два спецпроекти, які вийдуть в ефірі 1-го та 8 травня: «Це будуть яскраві проекти, однак вони вийдуть також у запису, оскільки в  святкові дні буде важко зібрати гостей. На 1 травня у нас буде спецвипуск, присвячений жінкам – символам ХХ і ХХІ століття. А на 8 травня ми готуємо контроверсійну програму, яка буде присвячена Сталіну та Гітлеру: в чому їхня подібність та відмінність».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду