«Шустер live» 29 квітня і 6 травня вийде в записі

28 Квітня 2011
17199
28 Квітня 2011
14:40

«Шустер live» 29 квітня і 6 травня вийде в записі

17199
«Шустер live» 29 квітня і 6 травня вийде в записі

Ток-шоу «Шустер live» на Першому каналі 29 квітня і 6 травня вийде в записі, а не в прямому ефірі. Про це ТК повідомила піар-директор «Савік Шустер студії» Каріна Палаєва.

 

За її словами, програма за 6 травня була записана вчора, 27 квітня. А сьогодні, 28 квітня, о 19:00 у студії записуватимуть випуск, що вийде 29 квітня.

 

«Це пов'язано з травневими святами. Політики роз'їжджаються у відпустки, і нам буде складно зібрати гостей», - пояснила пані Палаєва.

 

Вона уточнила, що «Шустер live» виходила в записі на травневі свята у 2009 році, а торік програма залишалася в прямому ефірі, оскільки не було таких тривалих канікул.

 

Як написав у блозі на «Українській правді» радник Юлії Тимошенко Олег Медведєв, під час запису «Шустер live», що має вийти в ефір 6 травня, відбувся скандал. В одному з блоків програми обговорювали рішення Верховної Ради зобов'язати органи влади вивішувати на День Перемоги червоні прапори.

 

«Присутня в аудиторії фокус-група дітей війни вимагала від представників влади говорити не про ідеологічний, а соціальний аспект проблем ветеранів. Виступи регіоналів (владу представляли Чечетов, Лук'янов, Олійник і мовчазний Надоша) переривалися вигуками "дітей війни": "Брехня", "Ганьба", "Заберіть у нього мікрофон"», - зазначив пан Медведєв.

 

За його словами, після цього регіонал Владислав Лук'янов заявив, що «характер дискусії, мовляв, був би зовсім іншим, якби в студії сиділи справжні ветерани, а не якісь "ряжені"». Після цього Савік Шустер дав слово «дітям війни», які, за словами Олега Медведєва, висловили своє невдоволення роботою уряду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17199
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
www
4750 дн. тому
Що, Богословська на свята кудись зібралась? Там же політики у Шустера одні й ті самі,мабуть вони в нього в штаті студії.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду