detector.media
23.04.2009 13:10
«Шустер live» на травневі свята виходитиме в записі

Низка випусків програми «Шустер live» на  ТРК «Україна» вийдуть у записі. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор «Савік Шустер Студіос» Дмитро Котеленець.

 

Раніше Анатолій Ульянов у своєму блозі написав, що брав участь у записі шоу Савіка Шустера, де обговорювалася тема діяльності Національної експертної комісії з захисту суспільної моралі. «Ми нині готуємо запас програм до свят. І справді вчора був запис такої програми», – пояснив пан Котеленець

 

За його словами, в ефірі ТРК «Україна» вийде до чотирьох програм у записі. «Це, можливо, буде до травневих свят. Бо ми провели певну роботу, і виявилось, що з тих, хто зазвичай буває гостями нашої програми, практично нікого в Києві не буде. Тому ми беремо більш загальнолюдські теми, не прив'язані до поточного дня, але при цьому достатньо гострі», – зазначив генеральний директор «Савік Шустер Студіос». Однак головний редактор  «Савік Шустер Студіо» Дарка  Чепак  зауважила, що якщо в державі відбуватимуться якісь екстраординарні події, редакція оперативно зреагує і робитиме програму в прямому ефірі на актуальну тему.

 

Також, за її словами, продакшн готує два спецпроекти, які вийдуть в ефірі 1-го та 8 травня: «Це будуть яскраві проекти, однак вони вийдуть також у запису, оскільки в  святкові дні буде важко зібрати гостей. На 1 травня у нас буде спецвипуск, присвячений жінкам – символам ХХ і ХХІ століття. А на 8 травня ми готуємо контроверсійну програму, яка буде присвячена Сталіну та Гітлеру: в чому їхня подібність та відмінність».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY