Чат із Вальдемаром Дзікі завершився

12 Червня 2009
21864
12 Червня 2009
09:41

Чат із Вальдемаром Дзікі завершився

21864
Чат із Вальдемаром Дзікі завершився

12 червня о 13.00 на ТК розпочався чат з генеральним директором телеканалу «Україна» Вальдемаром Дзікі.

 

 

 

 

Адреса чату - http://chat.detector.media/

 

Вальдемар Дзікі відповість на запитання: чи пов'язані рейтингові успіхи України із згортанням власного виробництва? Чому так і не вдалося досі запустити телеканал «Новини» і коли все-таки планується старт каналу? Чи задоволений пан Дзікі показниками каналу «Футбол»? Який програмний продукт побачать глядачі в сітці наступного сезону? Коли спливає термін контракту Дзікі з «Україною»?

 

Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com

 

 

 

Довідка «ТК»

Вальдемар Дзікі, народився 28 вересня у Польщі.

У 1980-1984 роках працював на варшавській кіностудії Karol Irzykowski Film Studio, був членом художньої ради, продюсером (спільне продюсерство 26-ти ігрових та документальних фільмів).

1983-1999 - працював режисером, створив 4 художніх фільми, 2 телесеріали і кілька телевізійних версій театральних постановок.

1984-1989 - продюсер варшавської кіностудії TOR Film Studio.

1989-1999 - співвласник, незалежний продюсер варшавської PLEOGRAF Film Studio Варшава. Продюсував 9 ігрових кінофільмів та 4 серіали.

1999-2001 - засновник незалежної кіностудії Waldemar Dziki Film Production Ltd, продюсував ігрові фильми.

2001-2004 - засновник незалежної продюсерської компанії Dziki Film ltd.. ­

2004-2006 - програмний директор, член ради директорів СЕО польського телеканалу Polsat Television, одного з найбільших у країні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21864
Читайте також
17.06.2009 19:20
Евгения Продаева
20 248
13.05.2009 10:39
Тетяна Селезньова, «Главред»
40 272
03.04.2009 01:59
Маша Томак, «День»
39 931
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ирина
5433 дн. тому
dzen dobry! чем вы объясняете рост канала? как можно попасть к вам на прием? хотим представить пилот оригинальной программы про звезд. ваш любимый польский писатель?
Интересующийся
5433 дн. тому
Пан Вальдемар, прежде всего, поздравляю со вторым местом в мае! Поделитесь ноу-хау, как Канал смог в мае 2009 года увеличить долю в сравнении с 2008 на 90%? Спасибо.
Умеющий
5433 дн. тому
Какая технология будет взята за основу производства новостей на канале"Новости"?Имеются ли специалисты?Это украинские или зарубежные телевизионщики?
Думающий
5433 дн. тому
Как Вы оцениваете ситуацию, сложившуюся на рынке телерекламы Украины? Очевидно, что монопольный сговор Интера и каналов Пинчука негативно сказывается не только на ТРК Украина и 1+1, но и на рынке в целом. Какой вы видите выход из ситуации - не только для возглавляемого Вами канала, но и для рынка в целом? И Ваше субъективное мнение - когда-нибудь рынок рекламы в Украине уйдет от коррупции и непрозрачности? Что предпринимает ТРК Украина в условиях сжатия объема рынка рекламы в три раза?
Joy
5433 дн. тому
Что будет со техническими специалистами, работающими в Донецке, после перевода ТРК в Киев? Им предоставят работу на ТРК Новини, уволят по сокращению штатов или просто выбросят на улицу, без учета, что всеукраинским канал сделали эти люди при гораздо меньшем, чем сейчас, финансировании.
Пугачева
5433 дн. тому
Планируете ли вы показать следующие сезоны сериала "Жнец"? или какие-то другие зарубежные сериалы для молодежи?
Пугачева
5433 дн. тому
Правда ли, что "две звезды" "украина" купила по 150 тсяч долларов за выпуск? Зачем было выбрасывать такие деньги на вторпродукт, который украинские зрители уже видели по российскому Первому каналу? За эти же деньги канал мог бы создать собственную, украинскую программу. Или вам не хватает идей и смелости? Почему вообще на канале под названием "Украина" такое засилье российской продукции?
Мария
5433 дн. тому
Господин Вальдемар!Какая судьба канала "Новости"?Когда планируется запуск?Кто и по какому принципу будет набирать специалистов?Или опять-свои-чужие,на личных связях,а не по профессиональным признакам?
Интересующийся
5434 дн. тому
В подтверждении своего вопроса от 10.06 : Почему Шустер не затрагивает больше политические темы?
Интересующемуся
5435 дн. тому
Такого ситкома не существует в природе.
Интересующийся
5435 дн. тому
Скажите, а почему учредитель телеканала "Украина" Ренат Ахметов дал команду не выпускать в эфир свой любимый и эксклюзивный ситком "Батькивщина" , снятый лучшими комическими сценаристами страны специально для Вашего телеканала? Почему господином Ахметовым дана внегласная команда телеканалу "Украина" меньше лезть в политику?
павло
5436 дн. тому
пане дзікі, а що ви думаєте щодо ситуації з олесею маркитан, яку звільнили після статті на "телекритиці"? що вплинуло на рішення менеджмента звільнити журналістку? невже публікація?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду