27 березня «Медіа Дім» запустить нове щоденне видання «Газета 24»

16 Березня 2007
15883
16 Березня 2007
09:55

27 березня «Медіа Дім» запустить нове щоденне видання «Газета 24»

15883
27 березня «Медіа Дім» запустить нове щоденне видання «Газета 24»

27 березня медіа-холдинг «Медіа Дім» запустить нову щоденну газету під назвою «Газета 24». Перше число газети надійде у продаж у шести містах України, де створені представництва компанії: Києві, Донецьку, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

 

З 19 березня газета виходить у режимі щоденних пілотних випусків, і три з них вийдуть у друкованому варіанті. Зараз у Києві відбувається тестування пілотних номерів за допомогою фокус-груп та адресної розсилки газети потенційним читачам.

 

За повідомленням прес-служби «Медіа Дому», метою холдингу є створення на ринку нової ніші – щоденної загальнонаціональної якісної преси (General Interest Quality Daily Paper). «Газета 24» висвітлюватиме політичне, соціально-економічне та культурне життя суспільства. До основного блоку газети видаватимуться щоденні додатки: «Здоров’я і Сімя», «Дім», «Кар’єра і Освіта», «Авто», «Афіша», «Журнал».

 

Концепцію дизайну видання створили арт-директор видавничого дому Edipresse Polska Марек Кнап та дизайнер Марек Трояновскі, беручи за зразок дизайн польської газети «Rzeczpospolita».

 

«Газета 24» виходитиме українською та російською мовами. Її головним редактором є Сергій Руденко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15883
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду