«Газета 24» скорочує тематичні додатки, а ТОНІС розширює комерційну дирекцію

19 Грудня 2008
20747
19 Грудня 2008
12:12

«Газета 24» скорочує тематичні додатки, а ТОНІС розширює комерційну дирекцію

20747
«Газета 24» скорочує тематичні додатки, а ТОНІС розширює комерційну дирекцію
«Газета 24» у зв’язку із зменшенням періодичності виходу скорочує два тематичні додатки. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив Олексій Хорош , керівник прес-служби «ВОК-СТРіМ», управляючої компанії холдингу «Медіадім» ( «Газета 24», портал «24.ua» та телеканал  ТОНІС). 
 
За його словами, припинений вихід додатків «Дом. 24» та «Финансы + карьера. 24», а залишаються «Авто.24», «Здоровье.24» та «Выходной.24». Це пояснюється тим, що газета стала виходити тричі на тиждень замість 5 разів.
 
Раніше «ТК» повідомляла про те, що з 2 грудня  припинився вихід української версії газети. 
 
Також Олексій Хорош повідомив, що телеканал ТОНІС планує більше заробляти на спонсорстві  тому планує розширити комерційну дирекцію.
 
«Керівництво каналу ТОНІС застосовуватиме окремі рішення щодо персоналу, при цьому це означає не лише скорочення, але й розширення деяких напрямків, - повідомив Олексій Хорош. – Загалом структура каналу продовжує оптимізуватись для ефективної роботи в нових економічних умовах».
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20747
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ваня
5541 дн. тому
На черный роток, не накинешь -- платок!?
Сергей
5541 дн. тому
Люди,какае вы, на Тонисе злые,пишите все от злости, , кризис везде,но он людей сплочает,а у вас одна желчььь,валит. работал,я у вас и всех людей этих знаю, и не правду вы пишите, а все от завистии зависти У меня самые хорошие годы,были отданы тонису, жаль,что пришлось уехать...
vm,,
5603 дн. тому
А Иващик вечная подруга Тузова, все подарки взятками гребет и ей пофиг что кризис, она себя хорошо чувствует при любой власти. Ну ког да же прийдет профи руководитель, который ей укажет на старое место - разносить кофе!!!разве можно держать при себе такого человека, тузов откройте глаза и снимите розовые очки, а то киданет вас первая она -то!
True-2
5604 дн. тому
Дифицит адекватного руководства в стране... Вот и кризис. В этом плане мне импонирует жестокий и безкомпромисный Путин. Его хоть слушают )))
Правда!
5604 дн. тому
А Тузов-то тут причем? Если управляющая кампания ни денег не дает (даже "кровными", заработанными распорядиться), ни свободы действий в определении информационной политики канала, то что Тузов сделает? Единственное, что остается: держаться изо всех сил за свое место. Так же, как и Тимченко в медиадоме. Они ведь не рукководители, они - статисты на постах руководителей. Они, может, и рады были бы что-то полезное сделать, да кто ж им даст?!! ;))) А руководит всем одна весьма вздорная особа в "ВОК-Стриме". А вы и не знали? :)
фяч
5606 дн. тому
Мдя мне интиресно костерин сам когда нибудь включает ТОНИС. наверное нет. Ну и как можно терпеть козни Тузов и то что он уже развалил канал. Ведь практически за время правления Тузова на канале новых програм не появилося- все закрылись и сейчас канал делает только несколько програм "24 життя"- пиар Партии Зеленых, "24 години" - как способ заработать, "Зеленая варта", "светские хроники" - которые почти развалились и опустились ниже плинтуса, все остальные программы были закрыты и крутятся сейчас в повторах и идет показ закупной продукцыи. телеканал практически закрыл собственное производство. ужасссссс
Pufik
5607 дн. тому
Между прочим Тузов заслуженного не получил,а мордой посветил да побегал на революции.И под шумок получил заслуженного,один товарисчь ему...помог.Про это "получение" на Тонисе знали даже уборщицы.Лизинг у нас в чести.Дети им будут гордится!И ещё - Костерин,продай канал! Зачем над людьми издеваешся!? Зарплату выплати,дай людям НГ нормально встретить!
бондарев
5607 дн. тому
да скажите, наконец, господину кастерину, что экономить нужно на управляющей компании. а жену посадить дома - борщ варить. ну жалко же смотреть как он душит-убивает свои медиапроекты управляющей компанией. то "мой спорт" агонизировал пока не издох, то газета. я удивляюсь, как с таким гениальным управлением тонис еще как-то существует. гнать управляющую нужно, господин кастерин! ну где это видано - газета 3 раза в неделю будет выходить? хотите вообще отвадить несчастных читателей от своей газеты? если да, то это хороший ход. а еще лучше сделать газету вообще нерегулярной - неделю во вторник, пятницу, вторую - в понедельник и четверг. правда, классно будет? чтобы даже ваш лояльный читатель не мог просчитать есть свежая газета сегодня или нет. а как хорошо почитать перед сном вчерашнюю прессу, это же мечта просто. если нету совсем денежки, а закрывать проект на совсем не хочется, так как вбухал туда уже не один лимон (спасибо колюшке княжицкому), так сделай газету тоньше, но актуальнее, интереснее и полезнее. поищи утп. возьми главвреда нормального, наконец ну сколько можно над газетой и тонисом издеваться?
6767
5607 дн. тому
{CENSORED}те, що він витворяє на тонісі, ні в які ворота не влізе. заборонив як вНОВИНАХ так і в програмі БАНКНОТА вживати слово "КРИЗА", не можна давати ніяких обєктивних новин в інтересах пересічних людей. ГОЛОВНЕ - закликати до того, щоб люди несли свої гроші до банку. а за те, дівчата не хотіли слухати його. він програму без попередження зняв з ефіру на три дні. А це не враховуючи те, що люди свою основну, звичайно у конвертах ,зарплату за листопад, можуть побачити не раніше березня!!!!
ЛЮДЕЙ ЗВІЛЬНЯЮТЬ БЕЗ КОМПЕНСАЦІЙ, А ЦЕЙ ТУЗОВ Є ЗАСЛУЖЕНИМ ЖУРНАЛІСТОМ УКРАЇНИ - НАГОРОДУ ВІД ЮЩА ОТРИМУВАВ - ГЕРОЙ!!!!!!!!!!
мало того, вимагає щоб за кожен сюжет платили, якщо поки що тоніс називається Дебіл ТВ, то невдовзі буде джинса ТВ.
111му
5608 дн. тому
интересно кому это в газете оплачивается отпуск? не надо ......
111
5608 дн. тому
а що стосується кризи і те що у канала не має грошей, то на ТОНІСу завжди була криза. і зараз керівництво каналу з залюбки все скидає на кризу. хоча працівники каналу ще не отримали зарплату за листопад
111
5608 дн. тому
ну я не розумію кого можна вже на ТОНІСу оптимізувати, коли на каналі залишилося всього 13 журналістів новин, кілька водіїв і операторів. канал вже розвалений. І Тузову пора б набрати сміливості та попрощатися зі своєю посадою. а те що після того як журналістам сказали що зп уріжуть на 30%(хоча там зп 2.500-4.000 грн), уріжуть бюджет канала на 50% і заставили працівників підписати заяви на перехід на 4-х годинний робочий день/ Хоча працівники працюють у звичайному режимі по 8 годин на день. Також з 29 грудня по 20 січня весь колектив ТОНІСа йде у неоплачувану відпустку, в той час коли у газеті відпустка оплачується.
Докуч
5608 дн. тому
Тонис без денег,несколько месяцев бесплатно для сотрудников...для партнеров...- это безвозвратное исчезновение - это политика временной приостановки беременности...
To Romale
5608 дн. тому
Ну, не поработать, а отдохнуть бесплатно...
і нічого тут панімаєтє...
5608 дн. тому
"...Також Олексій Хорош уточнив, що для посилення комерційної складової каналу на роботу планується прийняти 10 (десять) бухгалтерів та 14 (чотирнадцять) фінансових директорів".
Ромале
5608 дн. тому
на тонисе тузов уже собрал коллектив и заявил, что некоторое времяя до и после нового года придется поработать бесплатно. так что с тониса скоро повалит большая часть трудовых ресурсов. вот только куда? (Информация - от журналиста, работающего в новостях тониса)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду