Сейлз-хаус Evident Media очолив Євген Левченко

Сейлз-хаус Evident Media очолив Євген Левченко

1 Лютого 2022
2256
1 Лютого 2022
10:00

Сейлз-хаус Evident Media очолив Євген Левченко

2256
Evident Media продає пряму ТБ-рекламу в пакеті «Твоє ТБ», куди входять телеканали «Медіа Групи Україна» та Inter Media Group: «Україна», «НЛО TV», «Індиго TV», «Інтер», НТН, «Мега», К1, К2, «Піксель», Zoom, «Enter-фільм».
Сейлз-хаус Evident Media очолив Євген Левченко
Сейлз-хаус Evident Media очолив Євген Левченко

Про це  «Детектору медіа» повідомили в сейлз-хаусі.

Євген понад 18 років працює у медіабізнесі: займався медіаплануванням та стратегічним управлінням у великих міжнародних агенціях – MediaVest, ZenithOptimedia, Universal McCann.

Останні 8 років очолював агентство Sigma, масштабував його та розробляв для клієнтів комплексні рішення у ТБ та нон-ТБ, диджиталі та SMM, креативні послуги.

«Добре знаючи потреби ринку та клієнтів, планую у першу чергу посилити сервіс: клієнтоорієнтованість, швидкість реакції, якість розміщення. Будемо створювати продукт, на який чекають рекламодавці. Глибоке розуміння аудиторії, з якою працюємо, занурення у специфіку запитів клієнтів та досвід співпраці з провідними брендами у найрізноманітніших ринкових сегментах, безумовно, дозволяють нам пропонувати ефективні рішення для наших найвибагливіших партнерів та нарощувати ринкову частку будинку продажів», – прокоментував Євген Левченко.

Антон Зінченко, який до цього обіймав посаду директора сейлз-хаусу, сконцентрується на розвитку прямої співпраці з клієнтами.

«Пряма робота з будинками продажів – це тренд, який набирає обертів. У 2021 році ми вже показали високий рівень експертизи та якості клієнтського сервісу. Зміни посилять наші позиції на медіаринку. Як і раніше, мета нашої роботи – досягти повної синергії з бізнесом клієнта. А наші медіастратегії включатимуть оптимальні способи просування брендів. Я вдячний усім клієнтам, які працювали з нами минулого року та пролонгували угоди на цей рік, та вітаю нових клієнтів 2022 року. Попереду у нас із вами дуже цікавий рік. Розвивайте свій бізнес, а про медіапідтримку ми подбаємо», – сказав Антон Зінченко.

Нагадаємо, Evident Media продає пряму ТБ-рекламу в пакеті «Твоє ТБ», куди входять телеканали «Медіа Групи Україна» та Inter Media Group: «Україна», «НЛО TV», «Індиго TV», «Інтер», НТН, «Мега», К1, К2, «Піксель», Zoom, «Enter-фільм».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду