ТОНІС змінив логотип

16 Березня 2009
3328
16 Березня 2009
12:48

ТОНІС змінив логотип

3328
ТОНІС змінив логотип

Від 15 березня телеканал ТОНІС виходить в ефір із новим логотипом: замість букви «Т» у квадраті на екрані зображене графічне написання «ТОНІС».

 

 

 

За словами голови ради правління ЗАТ «Телеканал ТОНІС» Дмитра Тузова, розроблено кілька кольорових рішень нового лого. Зараз в ефірі – білий варіант. Хоча концептуальнішим для «зеленого» каналу здається рішення лого в зеленому кольорі, проте цей варіант поки що на екран не виводять – він зливається з різнокольоровою картинкою.

Також, за словами пана Тузова, зараз ведеться робота над новим «одягом» каналу.  
«Новий сезон ми точно зустрінемо в новому оформленні, але, гадаю, й у цьому сезоні ми вже побачимо якщо не остаточний варіант нового дизайну, то якийсь проміжний – сто відсотків», - сказав він.
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3328
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Денис, Львов
5531 дн. тому
Действительено, чего прятать, пусть напишут большими буквами и полностью без всяких понтов и беліми буквами: АЙСИТИВИ (а ,забыл, ведь первы канал так тоже теперь пишут "Перший"), ОДИН ПЛЮС ОДИН, П’ЯТИЙ, ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТИЙ, ЕНТЕЕН и так далее. И все встанет нга свои места. Значит, повторюсь, так уже прописаны: ПЕРШИЙ (НАЦІОНАЛЬНИЙ), РАДА, ІНТЕР, а теперь и ТОНІС.
Денис, Львов
5531 дн. тому
Я еще вчера заметил. не нравится, старый, который был столько лет, был лучше всех... Каналы желтеют и думают, что их не видно. На самом деле маленький логотип привлекал, а большой, наоборот, отпугивает. И все друг друша копируют. Тонис сделал то же, что и Интер. У Интера был приличнее тоже логотип, симпатичный, а теперь.. Тьху... блин., тоже мне рупоры. как в советское время прямо. Тоже не цифрами и не буквами, а целым словом писали "Первый" и т. д. И еще пишут огромными теперь буквами, чуть полэкрана не заслоняя...
ласковая
5532 дн. тому
Прикольно, когда другие каналы обсуждают создание многомиллионных проектов и дерутся за аудиторию, Тонис обсуждает планы создания нового зеленого оформления:-)))) Хотя, для их канала лучше подошел бы коричневый.
Крокодил
5532 дн. тому
Зеле-о-о-ный презеле-о-о-ный, как моя тоска... Деньги тоже нарисуете, мазурики?
Докуч
5532 дн. тому
Команде ТОНИС так держать, молодцы и вперед...
111
5532 дн. тому
робота над новим одягом для каналу ведеться вже ДУЖЕ І ДУЖЕ ДАВНО і просто н емає на це грошей от і все
ляля
5532 дн. тому
ой, ой , ой, тонис зохотел славы дуськи вам!
Шорох
5532 дн. тому
однозначно лучше чем старый. Буква "Т" совсем архаично выглядела
Вот
5532 дн. тому
а может Интер Тонис купил?
Диана
5532 дн. тому
Поддерживаю предыдущее мнение. Мне стразу вспомнился интер!
ABSOLUT INTER
5532 дн. тому
Прям, как на известном канале...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду