«Кіно», «Сіті», ТОНІС та Перший автомобільний закупили новий зарубіжний контент

12 Лютого 2009
5782
12 Лютого 2009
17:15

«Кіно», «Сіті», ТОНІС та Перший автомобільний закупили новий зарубіжний контент

5782
«Кіно», «Сіті», ТОНІС та Перший автомобільний закупили новий зарубіжний контент
Телеканали «Кіно», «Сіті», ТОНІС та Перший автомобільний поповнили запаси купованого телеконтенту. Про це повідомляє Media Business Reports.
 
 «Кіно» придбав у мережі MTV Networks (корпорація Viacom) мультиплікаційні фільми Nickelodeon. Зокрема ідеться про такі відомі стрічки як Catdog («Кітпес»), Angry Beavers («Злюки-бобри»),  The Adventures of Jimmy Neutron («Пригоди Джиммі Нейтрона»), Hey Arnold («Гей, Арнольде»), Ren And Stimpy  («Рен і Стімпі»). Усі ці стрічки в різний час показували й інші українські телеканали – Новий, ТЕТ, ICTV.
 
Також «Кіно» планує показати Danny Phantom, My Life As A Teenage Robot, Oh Yeah Cartoons та Fairly Odd Parents. Глядачі матимуть змогу побачити ці стрічки вже у цьому році.
 
Канал «Сіті» поповнив запаси 60-ма годинами телеконтенту, включаючи програму «What is that about?» (20 передач по 60 хвилин), створену французькою компанією Marathon, та The Surreal Gourmet (89 серій по 30хвилин) від Paperny Films & Filmoption.
 
Попри те, що стратегію розвитку каналів «Кіно» і «Сіті» поки що не оголошено, однак за характером закупок можна висловити спостереження, що мультфільми, які раніше планувалися до показу на «Сіті», відтепер будуть іти в ефірі «Кіно», а «Сіті», імовірно, зосередиться не на жіночо-дитячому контенті, як планував колись екс-гендиректор каналів Онно Зонневельд, а на пізнавальному.
 
Телеканал ТОНІС придбав у російської дистрибуторської  компанії «Студия Ю7»  (Єкатеринбург) 133 годин контенту, включаючи серіал Five Star Insider (10 серій по 30 хвилин) виробництва австралійського продакшну Landmark television & OAK3 Films, а також Quirky World (52 серії по 60 хвилин) від компанії Arirang TV.
 
Перший автомобільний закупив для показу автошоу Great Cars (52 серій по 30 хв.) від Michael Rose Productions.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5782
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду