«Відмінна реклама» буде продавати рекламний час ТОНІСа та російського «Первого канала»

20 Січня 2009
15478
20 Січня 2009
12:04

«Відмінна реклама» буде продавати рекламний час ТОНІСа та російського «Первого канала»

15478
«Відмінна реклама» буде продавати рекламний час ТОНІСа та російського «Первого канала»
Сейлз-хаус «Відмінна реклама» групи «Інтер», швидше за все, у 2009 році продаватиме рекламний час телеканалів ТОНІС та «Первый канал. Всемирная сеть». Про це «Детектор медіа» повідомив директор компанії Олег Павленко.
 
За його словами, сам він залишається керівником саме цієї компанії. Інші канали розподіляться між сейлз-хаусами групи так: «Інтер», М1 та К2 відійдуть до «УА-Медіа», Новий канал, «Мегаспорт», К1, Enter та Enter-film – до компанії «Панторія плюс», а СТБ, ICTV та НТН – до «Доброго ранку».
 
Як повідомляла «ТК», наприкінці минулого року сейлз-хауси групи «Інтер» повністю реструктурували юридичну схему взаємовідносин із телеканалами, які вони обслуговують, попередньо розширивши кількість домів продажів (до «Відмінної реклами», «Стиль С+», «Інтер-реклами» та продавців регіональної реклами додалися «Доброго ранку», «УА-Медіа», «Панторія плюс»).
 
Юридичні особи «Доброго ранку», «УА-Медіа», «Панторія плюс» уже фігурували у телепроцесі. Зокрема, вони подавали заявки на мовлення в цифровому загальнонаціональному мультиплексі МХ-4, однак у конкурсі не перемогли:
 
ТОВ «Доброго ранку», м. Київ. Логотип: «К5» (презентувала група «Інтер») претендував на дитячий телеканал; ТОВ «Уа-Медіа», м. Київ Логотип: «К3» («Інтер») – на гумористичний; ТОВ «Панторія плюс», м. Київ Нова ТРО. Логотип: «Як?ТБ» (ICTV) – оригінальний проект, пізнавальний телеканал.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15478
Читайте також
16.01.2009 17:39
Евгения Продаева
20 547
25.12.2008 20:29
Евгения Продаева
24 782
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pufik
5583 дн. тому
Свои шансы в регионах Тонис уже прокакал,и давненько. В Ваших словах столько наивности) Что изменится на канале,если продаваться будут через ВР,а не через Приоритет или...?! Ничего,уверяю Вас. Подпишут на продажу хотяб на пару лимонов и всё на этом закончится.Продажи зависят от рейтинга,рейтинг от продукта.Ни того ни другого нет.Что уже говорить,если они купив не плохой пакет у нешнлгеографик,не могут на канале его пропиарить?!Тузов так кичился этим в коридорах Тониса,да мы,да зеленые... Они профукивают ВСЁ,что попадает к ним.Просто удивительно,а с другой стороны нет - деньги ж не из своего кармана достают...Будем надеяться,что Костерин всё таки продаст канал.Кстати,если щас продаст с курсом выиграет,всё таки по 8 сдаст,а не как хотел в позапрошлом,но типа мало дали,по 5.
Докуч
5584 дн. тому
Тонис должен выстоять.У канала большие шансы в регионах.ОТЛИЧНАЯ РЕКЛАМА будет отл. условием нового взлета Тониса,если Тонис не потеряет партнеров в областях,где и рождается новая политика Украины.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду