detector.media
04.03.2009 00:28
У запорізькій пресі знов побільшало джинси

Газета «Суббота плюс» у Запоріжжі четвертий місяць моніторингу поспіль продовжує займати першість за кількістю матеріалів, які підготовані й опубліковані з порушенням журналістських стандартів. Про це свідчать результати моніторингу публікацій запорізької преси громадською організацією Центр підтримки демократичних журналістських ініціатив, повідомляє Інститут масової інформації.

Моніторинг проводився з 1-го до 28 лютого, експерти оцінювали сумнівні публікації у 5 виданнях Запоріжжя.
 
Із 19 матеріалів, відібраних під час моніторингу, Благодійний фонд «Патріот Запоріжжя» фігурував у 4-х матеріалах, ЛГЗ «Хортиця» - у трьох, Партія регіонів – у двох.

Найбільше інформації без відповідного маркування розмістили:

«Cуббота плюс»  -  9
«Наше время-плюс» - 5
МИГ  - 3
«Запорізька правда» (щоденна) - 2

Експерт Анна Курнацька підсумовує: «Джинсові» публікації за лютий становлять матеріали як від комерційних структур, так і від політичних партій. І якщо у січні видавалося, що економічна криза в області відчутно зменшила рекламний ринок, то лютий вносить деякі корективи в цю картину. Це видно за кількістю і легальної реклами, і замовних матеріалів».

Проект здійснюється за сприяння Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Моніторинг друкованих видань буде продовжуватися і надалі.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY