Маша Єфросиніна та Дмитро Царенко заснували компанію «ENJOY продакшн»

11 Лютого 2009
19006
11 Лютого 2009
15:10

Маша Єфросиніна та Дмитро Царенко заснували компанію «ENJOY продакшн»

19006
Маша Єфросиніна та Дмитро Царенко заснували компанію «ENJOY продакшн»
Телеведуча Маша Єфросиніна та Дмитро Царенко, керівник проекту «Підйом» (Новий канал) та продюсер скетч-шоу «Файна Украйна», заснували компанію «ENJOY продакшн», яка спеціалізуватиметься на виробництві розважального телеконтенту. Про це повідомляє прес-служба ведучої.
 
У найближчих планах новоствореного продакшну – авторське шоу Маші Єфросиніної.
 
«Несколько лет назад я задумалась над созданием программы, в которой смогу применить весь свой телевизионный опыт, а, главное, быть самой собой, занимаясь любимым делом! С тех пор я начала записывать свои идеи, поставив себе только один вопрос: “Какое именно шоу я хочу делать?” Сегодня я точно знаю, что делать и как. Очевидно, что производить авторский проект, над которым я работала не один год, смогу только я сама», - відзначила пані Єфросиніна. Назву та формат майбутнього проекту поки що не розголошують.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19006
Читайте також
07.12.2009 08:05
Алла Костанян
, для «Детектор медіа»
29 049
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Joni
5543 дн. тому
Маша кльова, тільки Царенко там зайвий... Краще би ввязалась з Гончаренком...
Ольга к ww
5544 дн. тому
Меня зовут Ольга. Зачем Вам нужны мои координаты?
vit
5544 дн. тому
мы можем сколько угодно потешаться над Ефросининой, но КТО в Украине стал ведущей лучше, чем она? У нее есть чувство юмора, хорошая внешность. откровенно говоря, если бы какой-то руководитель канала решил, что Маша -- это ВСЕ, она бы стала круче, чем Канделаки в Москве, когда в нее поверил Роднянский и позволил ей делать такие передачи, какие она хочет.
Да,
5544 дн. тому
похоже Маша навсегда останется "девочкой, что вела Подъем".
люси
5544 дн. тому
Очевидно, что производить авторский проект, над которым я работала не один год, смогу только я сама», //////СМОТРЕТЬ СМОГУ ТОЖЕ Я САМА М.Ефросинина))))
ww
5545 дн. тому
пресс-служба ведучоЇ? телефончик дадите?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду