Нову програму «Модний вирок» на «Інтері» вестимуть Караванська, Єфросиніна та Моїсеєв

29 Січня 2008
24340
29 Січня 2008
13:14

Нову програму «Модний вирок» на «Інтері» вестимуть Караванська, Єфросиніна та Моїсеєв

24340
Нову програму «Модний вирок» на «Інтері» вестимуть Караванська, Єфросиніна та Моїсеєв

«Інтер» запускає власну адаптацію телеформату «Модний вирок», придбаного у російського Первого канала. Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Ток-шоу про моду та стиль постає у вигляді «модного» суду, де можна спостерігати, як чоловіки та жінки перевтілюються на очах у глядачів. Будь-хто може звернутись у програму «Модний вирок», щоб змінити свій зовнішній вигляд, або подати «позов» на свого родича та друга і таким чином спонукати його до вдосконалення свого стилю.

Під час програми учасникам шоу та їх стилістам видають рівні суми грошей, на які вони повинні купити нові вбрання. Герої програми змінюють свій імідж двічі: спочатку – відповідно до власних уявлень про ідеальний образ, потім – у відповідності до того, якими їх бачать стилісти. Після дефіле у обновках глядачі у студії вирішують, чиї покупки вдаліші.

У програми троє ведучих: у ролі прокурора – дизайнер Оксана Караванська, адвоката – телеведуча Марія Єфросиніна, у ролі судді – співак Борис Моїсеєв. Окрім них, у кожному випуску програми будуть присутні експерти – запрошені зірки естради, кіно та театру, чиє життя перетинається з долею героя програми.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24340
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Критик
5868 дн. тому
И что, в Украине напрочь не наблюдается людей "із здоровим глуздом", чтобы сказать НЕТ этой циничной насмешке? Или делается это специально, чтобы показать, что в Украине ума нету ни придумать что-то свое интересное, ни посмотреть на себя со стороны в этой отвратительной, жуткой, просто скотской пародии. Неадекватная программа неадекватных людей - "судей и прокуроров", которые независимо от программы пиарятся сами по себе, и "одевают" таких же неадекватных, особенно как в последнем выпуске. Это просто позор для Украины. Все это напоминает сумасшедший дом, куда с визитом приехали нормальные люди, и после их отъезда психи этого дурдома "примеряют" на себя все то, что они видели на нормальных людях. Много отвратительно жутких ассоциаций вызывает эта передача. Она, наверное, побила все рекорды безвкусицы, дурости и чванства, которые когда - либо имели место на ТВ. Украина вызывает просто жалость после таких передач. Особенно поражает значимость в собственных глазах Ефросининых и Караванских, вызывающая отвращение у зрителей.
Знаток
5935 дн. тому
Как же вас, АВБ, жизнь побила! Не прошло и года, как открытую свою непрязнь к нашим "парням", вы сменили на милость...
Hanna
5937 дн. тому
А нам своих п"...в не хватает? Обязательно приглашать этого престарелого облезлого из сопредельного государства? Будем смотреть на его ужимки и прыжки за большие деньги. Тоже мне законодатель моды!
Ernst
5937 дн. тому
Да, убогое впечатление от этой вторичности. Интер обезьянничает и пресмыкается перед своими московскими акционерами. И чего россияне не снимают сериалов из жизни российской глубинки? Это будет триллер! Кстати, очень удачные фотки на эту тему http://narodna.pravda.com.ua/photos/474f0dea03aac/
5937 дн. тому
Интер давно стал филиалом ОРТ, разве не понятно? Что мы смотрим? Сравните программу ОРТ и Интера. Мы смотрим все то же самое, только на день-два позже. Вас еще не задрали эти идиотские концерты с российскими "звездами" и юмористами, которые шутят на не близкие нам темы? А эти сериалы из жизни Рублевки? Понятно, что россиянам привычно забывают головы, чтобы отвлечь от проблем (Чечни, роста цен, пьянства и вымирания), а мы потребляем этот "вторичный продукт". Руководство Интера ностальгирует по совку и по "сильной руке", наверное.
Олена
5937 дн. тому
Ніколи ще не бачила на Інтері жодної вдалої адаптації куплених форматів (згадати тільки жахливий "Зірковий дует"), та нічого, навіть цікаво. От тільки з якого дива Боря буде суддею? Як ікона стилю, чи що?
Прохожий
5937 дн. тому
М-да. Одна развлекуха и гламур в головах. Понятно, что гламурными дебилами управлять намного проще.
олег
5937 дн. тому
Жах. Інтер зідрав проект у російських телеканалів. Видно, щоб придумати свій у них розуму не вистачає
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду