Про звільнення з Нового каналу оголосили Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

25 Січня 2005
3640

Про звільнення з Нового каналу оголосили Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

3640
У той же час, генеральний продюсер Нового каналу Лариса Шульженко повідомила "Детектор медіа", що їй про це нічого не відомо. У той же час, генеральний продюсер Нового каналу Лариса Шульженко повідомила „Детектор медіа”, що їй нічого не відомо про це, офіційно ці ведучі каналу знаходяться у відпустці.
Про звільнення з Нового каналу оголосили Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов
Машу Єфросиніну та Юрія Горбунова можна назвати найпопулярнішими розважальними ведучими Нового каналу. Своєю появою в ефірі вони, фактично, змінили усталений стандарт ведення ранкових програм. Увага глядачів була завойована саме завдяки харизмі ведучих, їх вмінням весело та безпосередньо спілкуватися не тільки між собою, а й з аудиторією.

Довгий час Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов разом працювали у ранковій програмі „Підйом” та програмі „Посміхніться, вас знімають!”. Згодом Юрій Горбунов був ведучим шоу-програми „Один за всіх”, „Готовий на все”. Марія Єфросиніна минулого сезону вела реаліті-шоу „Мій товстий бридкий наречений”. Була інформація, що ця студія готова продовжити співробітництво.

На Новому каналі „Телекритиці” зауважили, що офіційно ведучі знаходяться у відпустці. Це ж підтвердила і генеральний продюсер Нового каналу Лариса Шульженко.

Але сама Марія Єфросиніна сьогодні підтвердила „Телекритиці”, що таки звільнилася із Нового каналу. Від більш детальних коментарів вона поки що відмовилася.

Можливо, глядачі скоро побачать її в іншій ролі, оскільки багато говориться про те, що потенціал її раніше достатньою мірою не використовувався.

Партнер Маші по „Підйому” Юрій Горбунов також підтвердив кореспонденту „Детектор медіа” своє звільнення.

- Справа в тому, що звільнився Олександр Ткаченко, наш безпосередній шеф, і інші ведучі каналу, - розповів „Телекритиці” Юрій Горбунов, екс-ведучий Нового каналу. - Я вирішив залишитися у команді Олександра Ткаченка, тому разом з ним пішов геть.

- Як це рішення приймалося у „Підйомі”? Це було ваше особисте рішення чи усього колективу?

- Пішли не всі. Кожен для себе вирішував сам.

- Ви пішли в нікуди, чи на іншу роботу?

- Поки що в нікуди. Реальні плани є, але про них поки що рано говорити. У зв’язку із змінами у нашому суспільстві, можливо, вони реалізуються швидше.

Програма „Підйом” – це ідея О.Ткаченка. Це була єдина програма на українському телебаченні, у якій дозволялося робити все, що завгодно, без будь-яких обмежень взагалі.

Можливо, програма „Підйом” й буде далі виходити на Новому каналі, але мене там не буде – це сто відсотків.

- Ви вважаєте себе частиною команди О.Ткаченка, але ж поки що у його новоствореній компанії «Ткач & Cо» немає, здається, ефірних пропозицій. Громадське телебачення – не дуже близька перспектива…

- Перспективи зараз обговорюються і казати про конкретні плани немає сенсу. Але те, що вони є, це факт. Ніхто не залишиться на вулиці і не буде займатися розвантаженням вагонів.

- А як ви оцінюєте нову команду Нового?

- Команда оцінюється тоді, коли вона вже щось зробила. А поки що вона лише збирається щось робити.

- Все ж таки, які фактори, крім звільнення керівника, стали визначальними для вашого рішення відмовитися працювати саме на Новому каналі?

- Це – не відмова працювати на Новому каналі, це - бажання працювати у команді Ткаченка. Ткаченко залишається на каналі - і я залишаюся, О.Ткаченко йде з каналу - і я йду. На Новому каналі ним було створено дуже комфортні умови для праці, принаймні у ведучих не виникало ніяких питань стосовно того, що щось їх не влаштовує. Нас все влаштовувало. Тому бажання працювати у команді О.Ткаченка – це основний мотив мого звільнення з каналу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
„Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3640
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду