Маша Єфросиніна стала ведучою рубрики програми «Ранок з ”Інтером”»

14 Березня 2008
20095
14 Березня 2008
17:33

Маша Єфросиніна стала ведучою рубрики програми «Ранок з ”Інтером”»

20095
Маша Єфросиніна стала ведучою рубрики програми «Ранок з ”Інтером”»
Телеведуча Маша Єфросиніна отримала власну рубрику у ранковій інформаційно-розважальній програмі «Ранок з “Інтером”». У щоп’ятничній рубриці «Примірка», що вперше вийшла в ефір 14 березня,  вона демонструватиме на практиці, як можна змінитися за допомогою гардеробу, повідомляє прес-служба каналу «Інтер».
 
Нагадаємо, Маша Єфросиніна віднедавна є співведучою нового шоу «Інтера» «Модний вирок». Як і в цій програмі, у рубриці ведуча братиме «людину з вулиці» та вирушатиме з нею до бутиків, де підбере для героя стильний одяг та аксесуари. У своїй рубриці Єфросиніна також розповідатиме глядачам про модні тенденції та новини зі світових подіумів.
 
Раз на два тижні у рубриці виступатиме візажист Тетяна Харькова, яка даватиме уроки модного макіяжу. Не виключено, повідомляє прес-служба каналу, що до рубрики підключиться ще одна ведуча «Модного вироку» – дизайнерка Оксана Караванська.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20095
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
H.
5873 дн. тому
Да везде таких Маш руб ведро! В Москву она отчалит! Жаль зрителей, которые смотрят убогое телевидение с убогими ведущими...
Л.
5890 дн. тому
З чого починала...
Небайдужий
5890 дн. тому
И вообще, как сказала Маша в одном из интервью, ее Москва в руками и ногами отсюда вырывает! Так что, как только наших заморашек немножко преоденет, так сразу в белокаменную и отчалит... Незачем злорадствовать :-)
брр
5891 дн. тому
Маша уже давно стала Лицом с большой буквы. И теперь ее можно любить или не любить, поливать грязью или нет, но она Маша, которую знает вся страна.
людмила
5891 дн. тому
Ви знаєте, власними вухами я чула від пані Єфросиніної, що вона вже не дівчинка з "Підйому" і повернеться на ТВ тільки з ВЛАСНИМ проектом... Ще щось варто додавати?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду