detector.media
04.02.2009 22:59
Казбек Бектурсунов каже, що ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України (ОНОВЛЕНО)
Казбек Бектурсунов каже, що ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України (ОНОВЛЕНО)
Радник київського мера та керівник неформального об’єднання муніципальних ЗМІ «Київський медіа холдинг» Казбек Бектурсунов вважає, що «дискредитація його імені у сумнівних інтернет-виданнях перш за все пов'язана з його професійною діяльністю і має виключно протизаконний характер». Про це він сказав газеті «Хрещатик», що входить до так званого «Київського медіахолдингу».
 
Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», за фактом вимагання у Казбека Бектурсунова 250 тисяч доларів порушено кримінальну справу. Затримані головний редактор сайту «Громадська прокуратура України» Роман Кислов та неповнолітня студентка Анастасія, яку відпустили під підписку про невиїзд. За інформацією джерел «ТК», підтвердженою публікацією газети «КоммерсантЪ», проводиться дослідча перевірка щодо фактів розбещення неповнолітньої, оскільки підозрювана повідомила, що Казбек Бектурсунов начебто мав із нею інтимний зв’язок, коли вона була у віці 14-15 років.
 
 «Я не маю жодного відношення до тих фантастичних звинувачень, які поширює затриманий злочинець, «зливають» співробітники МВС та із задоволенням тиражують недобросовісні малопрофесійні журналісти, — сказав Казбек Бектурсунов. - Елементарно порушується таємниця слідства. Зрозуміло, я ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України. Спільники злочинця все ще на волі та продовжують шантаж за допомогою розміщення такого роду публікацій. Наразі ведеться розслідування».
 
«Я не пішов на повідку у злочинних вимагачів, а звернувся до тих органів, які зобов'язані стежити за правопорядком і захистом громадян від подібних елементів. Думаю, що вся ця метушня щодо моєї дискредитації пов'язана з моєю професійною діяльністю», — цитує газета пана Бектурсунова. Свою позицію радник мера планував озвучити на прес-конференції 5 лютого, проте сьогодні було оголошено про її перенесення на невизначений час. «Детектор медіа» продовжує стежити за ситуацією.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY