Comedy Club Ukraine залишився без ефіру і керівника

21 Січня 2009
19721
21 Січня 2009
19:15

Comedy Club Ukraine залишився без ефіру і керівника

19721
<strong>Comedy Club Ukraine залишився без ефіру і керівника</strong>
Українська версія гумористичного проекту Comedy Club (СС) із січня не виходить на Новому каналі. Як вдалося дізнатися «Детектор медіа» з власних джерел, причиною припинення співпраці стали переговори менеджменту російського СС з телеканалом «1+1» щодо придбання пакету програм виробництва СС.
 
«Місяць тому один зі співвласників СС (можливо, Артур Дженебекян) приїхав на 1+1” і почав переговори щодо продажу великого пакету програм: Comedy Club, “Убойная лига”, “Смех без правил” тощо – загальною вартістю 8 млн. доларів. Цим пакетом можна закрити весь гумор на 3 роки наперед. Це дуже живі програми – не “Аншлаг”», – розповідає джерело «ТК». Обурене такими переговорами керівництво Нового каналу вирішило не продовжувати угоду з українським офісом компанії. А російські випуски СС продовжують виходити на Новому, оскільки були закуплені в каналу ТНТ наперед у великій кількості.
 
Одним із наслідків конфлікту інтересів став відхід Дмитра Царенка з посади продюсера українського СС. Нагадаємо, що 15 січня пан Царенко очолив «Підйом» на Новому каналі. Таким чином, наразі Comedy Club UA залишається фактично без керівника.
 
Прес-служба Нового каналу не коментує причини припинення співпраці з СС. Прес-секретар Дмитра Царенка Роман Мединський пообіцяв надати точку зору екс-продюсера Comedy Club UA у вівторок.
 
Як з’ясувала «ТК», пропозицію повернутися до керівництва українським СС отримав колишній партнер Артура Дженебекяна, екс-продюсер та резидент СС Максим Бахматов, який мав би перезапустити Comedy Club UA. «Мне задают такие вопросы, – зазначив у коментарі «ТК» пан Бахматов. – Возможность возвращения я могу обсуждать только со своим российским партнером, а мы с ним не закрыли вопросы полуторагодичной давности – наших оценок инвестиций в проект. “Камеди” нужен перезапуск и нужен новый управленец. Старое уже не так интересно, резиденты чувствуют себя звездами, их нужно постоянно стимулировать».
 
Однак, за інформацією джерел «ТК», якщо «1+1» погодиться на пропозицію російського керівника СС і придбає запропонований пакет, український Comedy Club може вже ніколи не з’явитися в ефірі. Адже троє ключових резидентів проекту (Андрій Молочний, Сергій Притула й Олександр Педан) стали обличчями Нового каналу, і там і залишаться. «Якщо СС перейде не інший канал, скажімо на “Плюси”, то він залишиться без цих людей. А без них проект буде неповноцінним» – наголошує джерело.
 
«Если «1+1» купят этот пакет, то разразится большой скандал, – вважає Максим Бахматов. – Распадется структура(Comedy Club UA. – «ТК»), которая и так уже на ладан дышит. Но с точки зрения бизнеса выгоднее сразу продать за 8 млн., чем ждать пока медленно будут капать деньги». Додатковим ударом по перспективах СС пан Бахматов називає нові рекомендації Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, у яких каналам пропонується утримуватися від показу українського і російського СС. «Я думаю, это только ухудшит положение вещей. Зачем каналу возиться с тем, что не рекомендовано Нацсоветом к показу?», – зауважує Максим Бахматов.
 
Керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1» Сергій Дем’янчук відмовився коментувати інформацію джерел «ТК», пославшись на комерційну таємницю.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19721
Читайте також
20.06.2009 14:07
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
5 656
23.01.2009 18:36
Олег Вергеліс
, для журналу «Главред»
9 750
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
comedy
5564 дн. тому
раніше не любила рос.камеді, а тепер просто ненавиджу його! ну невже можна залишити таких фанів укр камеді, як я, без улюбленої програми? з любої ситуації монжна знайти вихід, головне, щоб народ не мовчав, я ж не одна хто укр камеді обожнює!!!!! жалко фанів. Резидентів - ще більше :((((
NXSG
5566 дн. тому
прожектор Пэрис Хилтон, равно как и большинство подобных программ четко привязаны к событиям - т.е. показывать их можно либо каналах третьего-второго эшелона, либо лучше качайте в интернете. Равно как и смехи без правил и уйобную лигу.
Аорта
5571 дн. тому
Тоже согласна, что Украинцы афигенные были получше, но вопрос , что они ушли с эфира, наверное, связан с кризисом - стало дорого делать, хотя Бахматов в начале января объявил, что Украинцы будут продолжать сниматься для айситиви.
Перець
5572 дн. тому
Так і "Афігенні Українці" пана Бахматова вже не виходять, чому він про це не згадав? Хоча, на мою думку, вони були кращими ніж Comedy UA. Я про те, що набагото простіше купувати російські проекти ніж робити свої. На жаль.
Знаток
5572 дн. тому
Сами себя резиденты - украинцы и съели. надо было обновляться и авторов нормальных набирать, а главное - делиться деньгами и какой-никакой популярностью, а так - свора, а не коллектив
5572 дн. тому
А в чем смысл? СС уже был на плюсах, ничего хорошего из этого не вышло. Полный провал по рейтингам
Максим
5572 дн. тому
Лучше пусть купят права на показ "Прожектор Пэрис Хилтон" :)
Олексій
5573 дн. тому
Ви бачили хоча б один випуск "Убойної ліги" чи "Сміху без правил"? Це лайно і за 8 долларів шкода купувати, не те що за 8 мільйонів!!! Керівництво "плюсів" чи зовсім з глузду з’їхало, чи має з цього непоганий відкат!!!
Цим пакетом можна закрити весь гумор на 3 роки наперед :))
5573 дн. тому
Покажіть хоча б одну програму "Майстри гумору" українського ТБ періодів "застою" і "перебудови", і складеться враження, що грошовито-гламурні дебіли зараз одне одного тягають за волосся. Через таке от сучасне ставлення до ТБ, "гумору" і глядача нормальні люди взагалі відмовляються від ТБ і тікають в Інтернет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду