21 вересня на Новому каналі стартує скетч-шоу «Файна Юкрайна»

17 Вересня 2008
18288
17 Вересня 2008
09:24

21 вересня на Новому каналі стартує скетч-шоу «Файна Юкрайна»

18288
21 вересня на Новому каналі стартує скетч-шоу «Файна Юкрайна»
21 вересня о 22.00 на Новому каналі стартує скетч-шоу «Файна Юкрайна» виробництва Comedy Club Production.
 
Вестимуть програму резиденти Comedy Club Ukraine Андрій Молочний («дует імені Чехова») та Сергій «Тернопільський Сірий» Притула. Продюсер програми – Дмитро Царенко. Проект складатиметься з коротких сюжетів за участю двох ведучих. Творці проекту наголошують, що він не стане копією російської програми «Наша Раша», і називають його першим українським (і україномовним) скетч-шоу.
 
Програма виходитиме щонеділі. Нагадаємо, у п'ятницю, 19 вересня, о 22.00 на ICTV стартує шоу колишнього «комедіклабівця» Максима «Ледокола» Бахматова «Українці афігенні», яке за форматом також являє собою скетч-шоу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18288
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юля
5701 дн. тому
А перша програма у жанрі скетч була на ICTV кілька місяців тому. Називалася "Скотч-шоу", її робив режисер Даруга. Резиденти Камеді - брехуни. Сумно.
roman
5702 дн. тому
Tak, a Nasha Russia zovsim ne shozha na Little Britain. Ugu
Ага! Ні на секунду Файна Юкрейна не подібна на нашу Рашу!
5702 дн. тому
Ага! Ні на секунду Файна Юкрейна не подібна на нашу Рашу! Наші Комеді Клабівці щось ніфіга не прогресують... Росію їм не наздогнати, нажаль.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду