Максим Бахматов став кінопродюсером і зніматиме фентезі

18 Жовтня 2007
15165
18 Жовтня 2007
09:40

Максим Бахматов став кінопродюсером і зніматиме фентезі

15165
Максим Бахматов став кінопродюсером і зніматиме фентезі
Екс-керівник Comedy Club Ukraine Максим «Ледокол» Бахматов заснував компанію Bakhmatov Group, яка працюватиме над кількома великобюджетними проектами у сфері кіновиробництва та шоу-бізнесу. 20 жовтня о 13.00 у київському розважальному центрі «Арена Entertainment» пан Бахматов представить свою нову компанію та проект «Рицарі сорока островів», генеральним продюсером якого виступає.
 

 

 

«Рицарі сорока островів» - спільний з американською компанією Run Entertainment екранізація однойменного роману російського письменника Сергія Лук’яненка у жанрі фентезі. Сценарій за мотивами твору Лукяненка написаний українськими письменниками Мариною і Сергієм Дяченками. Спів продюсерами з українського боку виступає Євген Куча, з американського – Рубі Зак. Режисера, ймовірно, підшукають також у Голівуді. Також відомо про ведення переговорів щодо участі у фільмі з Ґері Олдменом, Віллемом Дефо та Тимом Ротом. Заявлений бюджет проекту – 17 мільйонів доларів США.

 

 

 

Наступним проектом, яку продюсуватиме Масим Бахматов, буде фільм «Анабіоз: Сон розуму» (робоча назва) – «екшн-хоррор» із бюджетом 3 мільйони доларів, партнером у створенні якого є компанія Action Forms. Вихід фільму супроводжуватиметься релізом продовження однойменної компютерної гри.

 

 

 

«Ледокол» також планує оприлюднити підсумки оцінювання діяльності компанії Comedy Club Ukraine аудиторською фірмою Ernst & Young.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду