«Comedy Club UA» створить шоу з національним колоритом, а також співпрацюватиме з Новим каналом і «Хіт ФМ»

10 Серпня 2008
1285
10 Серпня 2008
11:39

«Comedy Club UA» створить шоу з національним колоритом, а також співпрацюватиме з Новим каналом і «Хіт ФМ»

1285
«Comedy Club UA» створить шоу з національним колоритом, а також співпрацюватиме з Новим каналом і «Хіт ФМ»

Нове скетч-шоу від Comedy Club UA планується зробити подібним до кшталт «Шоу Бенні Хілла» чи «Містера Біна», «тільки на українську тематику». Про це заявив генеральний продюсер Comedy Club UA Дмитро Царенко, повідомляє «ПіК України».

Авторами шоу будуть резиденти Comedy Club UA, проте конкретні імена поки не були озвучені. Героями нового продукту стануть найколоритніші фігури українського фольклору, хоча хто саме - продюсери також відмовилися уточнити. Найближчим часом представники компанії Comedy Club production UA пообіцяли повідомити докладнішу інформацію про цей проект.

Крім того, на прес-конференції йшлося про розширення співпраці Comedy Club з Новим каналом» Тепер вони з'являтимуться і в ранковому ефірі телеканалу в оновленій програмі «Підйом». Ведучими шоу стануть резиденти Comedy Club Олександр Педан «Ангел» і Сергій Притула «Тернопільський Сірий». Інші ж їхні колеги виступатимуть авторами і ведучими нових рубрик.

Останньою новиною від «Comedy Club» стало те, що з 1 серпня в ефірі радіостанції «Хіт ФМ» виходить гумористичне шоу «Comedy Club Україна на Хіт ФМ». Ведучий шоу Олександр Педан («Ангел») обговорює зі своїми гостями український шоу-бізнес.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1285
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5747 дн. тому
как оригинально, своя линия, программа.............
дуся
5747 дн. тому
нуежели что-то свое и новое создадут? а ума хватит? пока хватало только на приколы на уровне общественного туалета.
5748 дн. тому
А что скажут сами комедийщики?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду