19 вересня на ICTV стартує програма Ледокола Бахматова «Українці Афігенні» з Андрієм Богдановичем

9 Вересня 2008
18003
9 Вересня 2008
13:33

19 вересня на ICTV стартує програма Ледокола Бахматова «Українці Афігенні» з Андрієм Богдановичем

18003
19 вересня на ICTV стартує програма Ледокола Бахматова «Українці Афігенні» з Андрієм Богдановичем
19 вересня о 22.00 на телеканалі ICTV стартує щотижнева аналітично-гумористична програма «Українці Афігенні», повідомляє прес-служба каналу.
 
Цей «новий для вітчизняного телемовлення формат з використанням найсучасніших технологій кіно- й телевиробництва» є спільним проектом каналу та продакшн-студії Максима Бахматова «Ледокол». Автором ідеї та продюсером програми виступатиме сам Бахматов. Програма матиме хронометраж 30 хвилин. Її вестиме Андрій Богданович (на фото), який донедавна працював ведучим новин на телеканалі К1.
 
«В основі програми покладено оригінальну ідею – родоначальниками цивілізації у будь-якому куточку планети були українці. Автори з гумором підійшли до розвитку цивілізації і стверджують,  що саме від древніх укрів з’явилися відомі нам американці, африканці, азіати, австралійці та європейці. А також, що українці – велика смілива нація, яка здатна сміятися над собою. Свої докази цьому творці проекту нададуть у півгодинному випуску, який складатиметься з кількох гумористичних сюжетів-постановок про життя сучасного українця та документальної 3d-хроніки про історію України», - йдеться в повідомленні. Назва програми є інтерпретацією абревіатури UA.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18003
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сорос
5706 дн. тому
Бахматов- молодец. При нем Камеди віходил на интере и плюсахв праймі, а не на новом хрен знает когда. УА получились неплохими и нестандартными. Прикольно снято- не тремя планами(общак плюс два крупных). Что же касается камеди без бахматова - то там времена хреновые, авторы ушли, резиденты друг на друга волком смотрят и бабло считают-кто сколько заработал. За копейку горло перегрызут.
iu
5710 дн. тому
ага точно, я теж таке чув, що бахматов тупо бесіться, що його поперли з комеді клаб, та назло робить такі програмулінки типу україна афігенна. не думаю, що з цього щось вийде. БАХМАТОВ - ЛУЗЕР, жодного проекту не зробив як треба, спочатку КВНівцем був гамняним, потім продюсером типа, потім за Тіну Кароль взявся, знімати фільми починав тай не скінчив - корочше капець.
Sanyi
5718 дн. тому
Де фотка? А нема, миші з'їли... )))))))))))))
Lj
5718 дн. тому
Красавци, тупо злямзили в притули з молочним ідею скетч-шоу (причому у притули навіть назву стирили, той колись заради приколу провів аналогію Наша Раша - Україна Офігєнна) і тішаться.
5718 дн. тому
фотку фотку фотку
5718 дн. тому
ну и де фото?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду