«Інтер-реклама» оголосила базові умови розміщення реклами у 2009 році

19 Січня 2009
14927
19 Січня 2009
14:12

«Інтер-реклама» оголосила базові умови розміщення реклами у 2009 році

14927
<strong>«Інтер-реклама» оголосила базові умови розміщення реклами у 2009 році</strong>
Сейлз-хауси групи «Інтер» довели до відома найбільших рекламних агенцій, що переходять на нову систему продажу, і розіслали відповідний шаблон шопінг-листа на період з 01.02.2009 року для більшості каналів, які вони обслуговують (окрім ТОНІСа та «Первого канала. Всемирная сеть»).  
 
Відповідно до цього шаблону, базова вартість пункту рейтингу становитиме $420,57, курс – 5,05, загальна базова знижка – 69,40%, можливість користуватися непріоритетним типом розміщення надається клієнтам із бюджетом понад 20 млн грн.
 
«Умови відрізняються від минулорічних більшою прозорістю. Існує певна дисконтна шкала, головний критерій – розмір бюджету. Купуєте на 100 грн – отримуєте знижку 2%, купуєте на 150 грн – отримуєте 3%», - коротко прокоментував нові умови генеральний директор «Відмінної реклами» Олег Павленко.
 
На питання про термін дії цих умов пан Павленко сказав, що шопінг-лист дійсний з 1 лютого, проте до якої дати - сказати не можна. На питання «Чи означає оголошення шоп-листа, що група досягла порозуміння з партнерами?» він зазначив, що «порозуміння – поняття відносне».
 
Із документом можна ознайомитися тут.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14927
Читайте також
25.12.2008 20:29
Евгения Продаева
24 781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду