Новий сейлз-хаус групи «Інтер» називається «Добрий ранок»

8 Січня 2009
9542
8 Січня 2009
17:50

Новий сейлз-хаус групи «Інтер» називається «Добрий ранок»

9542
Новий сейлз-хаус групи «Інтер» називається «Добрий ранок»
Одна з двох нових юридичних осіб, створених наприкінці 2008 року для продажу рекламного часу телеканалів групи «Інтер», а також СТБ, Нового каналу, ICTV та М1, має назву «Добрий ранок». Про це «Детектор медіа» стало відомо від учасників ринку.
Назва другого сейлз-хаусу широкому загалу поки що невідома.
 
Неформальний керівник усіх сейлз-хаусів групи «Інтер» Олег Павленко (який нібито займався бренд-неймінгом) відмовився надавати будь-яку інформацію, пов’язану зі зміною схеми продажів реклами, і порадив кореспонденту «ТК» піти покататися на лижах, апелюючи до свят.
 
Як повідомляла «ТК», у 2009 році телеканали групи «Інтер» та холдингу Пінчука продаватимуть два нові сейлз-хауси. При цьому «Відмінна реклама», «Інтер-реклама» та «Стиль С+» продовжать існувати. Необхідність створення нових юридичних осіб постала через зміну умов співпраці «Інтера» з «Четвіркою». Сейлз-хауси «Інтера» попросили холдинг Віктора Пінчука зменшити фінансові зобов’язання, взяті ними влітку 2008 року, тобто до настання економічної кризи. Канали «Четвірки» погодилися, проте через певні юридичні перепони умови договору не можна було змінити. Сторони розірвали контракт взагалі, створили дві нові юридичні особи та уклали інший договір.
 
В обмін на відмову від гарантованої суми зобов’язань холдинг Віктора Пінчука отримав право курувати процес продажів – брати участь в переговорах з рекламодавцями та затверджувати умови договорів, у тому числі ціну. За словами рекламодавців, це значно ускладнюєроботу сейлз-хаусів: на їхню думку, холдинг занадто оптимістично оцінює перспективи телевізійної реклами і тому не погоджується на умови, запропоновані рекламодавцями. Це загальмувало процес формування цін та укладання угод.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9542
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду