РА Angel Media S.H. продаватиме рекламу на КРТ

13 Січня 2009
15916
13 Січня 2009
16:25

РА Angel Media S.H. продаватиме рекламу на КРТ

15916
РА Angel Media S.H. продаватиме рекламу на КРТ
Рекламна агенція Angel Media S.H., що входить у групу компаній Angel Communicable, здобула право продавати рекламу на телеканалі «Київська Русь Телебачення». Про це йдеться в офіційному повідомленні сейлз-хаусу. Вартість розміщення реклами на телеканалі найближчим часом буде оприлюднена на сайті Angel Communicable Group.
 
Водночас генеральний директор КРТ Тетяна Нікітіна вважає, що угода перебуває на стадії підписання, а тому поки що деталі не коментує. До кінця тижня телеканал і сейлз-хаус планують остаточно домовитися про всі умови, тоді пані Нікітіна пообіцяла «ТК» розповісти про подробиці співпраці.
 
Нагадаємо, що з 1 травня продажем реклами на КРТ займалася агенція «Бренд-хауз». Угоду було підписано до кінця 2008 року, орієнтовна вартість обслуговування каналу становила близько 2 млн грн. Ще раніше канал здійснював спробу співпраці із сейлз-хаусом Maxximum Advertising.
 
КРТ має специфічні обмеження на рекламу. Так, наприклад, для каналу є неприйнятною реклама алкоголю, у тому числі пива, й алкогольне спонсорство. Канал також відмовлявся від реклами будь-яких заходів, які мали алкогольного спонсора. Керівництво КРТ обґрунтовує обмеження гуманітарною спрямованістю програм каналу.
 
РА AngelMediaS.H. займається розміщенням регіональної реклами на каналах «1+1», Новий, ТРК «Україна», СТБ та «Інтер». Входить до групи компаній Angel Communicable, очолюваної Олексієм Сєрковим – президентом Асоціації продюсерів України, екс-директором РА «Стиль-С» і сейлз-хаусу «Стиль С+».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15916
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сєрков
5589 дн. тому
Хлопці! Користуючись нагодую інформую - сітка мовлення достойна і аудиторія шикарна. Чекаємо на гроші! Чи у Вас немає?
2
5591 дн. тому
ну хоть кто решился!!!!!! и то радует!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду