detector.media
13.01.2009 16:25
РА Angel Media S.H. продаватиме рекламу на КРТ
Рекламна агенція Angel Media S.H., що входить у групу компаній Angel Communicable, здобула право продавати рекламу на телеканалі «Київська Русь Телебачення». Про це йдеться в офіційному повідомленні сейлз-хаусу. Вартість розміщення реклами на телеканалі найближчим часом буде оприлюднена на сайті Angel Communicable Group.
 
Водночас генеральний директор КРТ Тетяна Нікітіна вважає, що угода перебуває на стадії підписання, а тому поки що деталі не коментує. До кінця тижня телеканал і сейлз-хаус планують остаточно домовитися про всі умови, тоді пані Нікітіна пообіцяла «ТК» розповісти про подробиці співпраці.
 
Нагадаємо, що з 1 травня продажем реклами на КРТ займалася агенція «Бренд-хауз». Угоду було підписано до кінця 2008 року, орієнтовна вартість обслуговування каналу становила близько 2 млн грн. Ще раніше канал здійснював спробу співпраці із сейлз-хаусом Maxximum Advertising.
 
КРТ має специфічні обмеження на рекламу. Так, наприклад, для каналу є неприйнятною реклама алкоголю, у тому числі пива, й алкогольне спонсорство. Канал також відмовлявся від реклами будь-яких заходів, які мали алкогольного спонсора. Керівництво КРТ обґрунтовує обмеження гуманітарною спрямованістю програм каналу.
 
РА AngelMediaS.H. займається розміщенням регіональної реклами на каналах «1+1», Новий, ТРК «Україна», СТБ та «Інтер». Входить до групи компаній Angel Communicable, очолюваної Олексієм Сєрковим – президентом Асоціації продюсерів України, екс-директором РА «Стиль-С» і сейлз-хаусу «Стиль С+».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY