Телеканал ТВі переходить від «Сфери-ТВ» до Maxximum Advertising

5 Січня 2009
15465
5 Січня 2009
12:12

Телеканал ТВі переходить від «Сфери-ТВ» до Maxximum Advertising

15465
Телеканал ТВі переходить від «Сфери-ТВ» до Maxximum Advertising
Рекламний час телеканалу ТВі у 2009 році продаватиме дім продажів Maxximum Advertising. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила співвласниця та керівник Maxximum Advertising Вікторія Семененко.
 
У 2008 році телеканал співпрацював із сейлз-хаусом «Сфера-ТВ». Про умови співпраці з новим партнером Вікторія Семененко не розповіла, порадивши звернутися безпосередньо на канал. Генеральний директор ТВі Микола Княжицький сказав «ТК», що буде готовий відповісти на питання через тиждень.
 
Нагадаємо, наприкінці грудня від «Сфери-ТВ» до Maxximum Advertising перейшов також канал 24. Загалом у 2009 році Maxximum Advertising обслуговуватиме 8 нішевих та 1 національний канал (Ru Music, News One, Star TV, Maxxi TV, «Меню-ТВ», Real Estate TV, 24, ТВі та Перший канал).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду