Олександр Лозинський пішов з «1+1», не чекаючи на скорочення

27 Листопада 2008
26418
27 Листопада 2008
17:11

Олександр Лозинський пішов з «1+1», не чекаючи на скорочення

26418
Олександр Лозинський пішов з «1+1», не чекаючи на скорочення
Директор зовнішнього виробництва телеканалу «1+1» Олександр Лозинський написав заяву про звільнення, повідомляє «Медіабізнес».
 
Як раніше повідомляла «Детектор медіа», пан Лозинський разом із іншими співробітниками каналу отримав повідомлення про скорочення. Однак, як повідомляє «Медіабізнес», чекати, коли рішення про скорочення набуде чинності, Лозинський не став. «Я давно відчув, що канал змінився, навіть став чужим для мене, – розповідає він. – Це не значить, що «1+1» перетворився на щось гірше. Просто в якийсь момент стало зрозуміло, що це більше не мій канал. На нього прийдуть нові люди, і я щиро хочу, щоб їм вдалося зробити щось краще, ніж робили ми».
 

Також, за його словами, з 1 грудня канал залишить арт-директор Ольга Захарова. Раніше «ТК» повідомляла, що пані Захарова отримала пропозицію зробити вибір між «1+1» та її власною компанією «1+1 Відео дизайн».

Зараз Олександр Лозинський визначається з майбутнім місцем роботи. Він уже отримав кілька пропозицій від телеканалів та продакшн-компаній.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26418
Читайте також
01.07.2009 11:35
Ольга Чернілевська, для «Детектор медіа»
34 352
22.11.2008 13:58
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
20 921
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сашко
5630 дн. тому
А что же будет с некогда знаменитыми "плюсами"? Известно что, Барбос кинет и Ткаченку. Чуть позже, когда в Румынии совсем задница наступит, завезет кучу румынов и под лозунгом Первый европейский будет транслировать дешевый дубль своего "Первого румынского"! А Лаудер пусть ему верит! Потом легко избавится от останков!!
5631 дн. тому
Цитата:" Це не значить, що «1+1» перетворився на щось гірше...." - значить, значить.....
ассь
5632 дн. тому
Ай, ай, было такое хлебное место для зятя Остахновича и правой ноги Роднянского...Шо теперь - может всё таки вспомнит, каким классным оператором был?
Из охраны
5632 дн. тому
Как только Ткаченко сообщили, что Лозинский написал заявление по собственному, гендиректор 1+1 приказал охране не выпускать его за пределы "карандаша" и удерживать до личной встречи. Предполагается, что на встрече Ткаченко попытается объяснить директору внешнего производства, что уволиться по сокращению ему будет гораздо выгоднее (компенсация зарплат за 3 месяца, компенсация за неиспользованный и т.д.)
правый крайний
5632 дн. тому
так оно было и так оно будет...
5632 дн. тому
да, укрепятся каналы-конкуренты профессионалами с 1+1......
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду