Офіційно від «1+1»: буде скорочено 10-15% штату

28 Листопада 2008
20583
28 Листопада 2008
15:04

Офіційно від «1+1»: буде скорочено 10-15% штату

20583
Офіційно від «1+1»: буде скорочено 10-15% штату
«Детектор медіа» отримала офіційний коментар від прес-служби телеканалу «1+1» щодо скорочень на каналі. Нагадаємо, раніше джерела «ТК» повідомляли про скорочення більшої частини штату телеканалу. На зборах, які відбулись у телекомпанії 28 листопада, генеральний директор Олександр Ткаченко не назвав загальної кількості працівників, що підлягають скороченню.
 
Наводимо його повністю:
 
«Як уже повідомляла прес-служба телеканалу «1+1», оптимізація структури компанії, в тому числі зміна кадрової політики, є плановими. Вони зумовлені необхідністю підвищити ефективність бізнесу групи компанії «1+1». Об'єктивна ситуація світової економічної кризи актуалізувала та прискорила застосування цих заходів.
 
«Скорочення відбудуться майже в усіх підрозділах компанії - відповідні попередження деякі працівники вже отримали. Вони відбуваються коректно та із дотриманням усіх законних вимог. Будь-яка система працює ефективно тоді, коли вона є оптимально структурованою і гнучкою. Аби зробити її такою на „1+1" необхідно вжити ряд радикальних заходів. Проте джерела «Детектор медіа» значно перебільшують масштаби скорочень, користуючись, як це часто буває, неперевіреною інформацією. Насправді заплановано скорочення 10-15% співробітників», - коментує PR-директор групи компаній Анастасія Жук.
 
«Ці зміни назріли давно, і вони дадуть можливість змінити існуючу застарілу модель ведення бізнесу в компанії. Наприклад, представники творчих спеціальностей, як правило, не є штатними працівниками каналу чи газети - переважно вони працюють над конкретними проектами. Водночас «Студія 1+1» повністю готова до роботи у новому 2009 році та продовжує оновлення ефіру», - наводить коментар генерального директора групи компаній «1+1» Олександра Ткаченка прес-служба каналу.   
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20583
Читайте також
01.07.2009 11:35
Ольга Чернілевська, для «Детектор медіа»
34 352
22.11.2008 13:58
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
20 921
Коментарі
23
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5619 дн. тому
а почему не убирают Мосейчук?
Поздраим Палисадника?
5628 дн. тому
http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/9522/119/lang,ru/
Висновок
5628 дн. тому
Справедливість є.
Петрусь
5628 дн. тому
Прощайте, плюсы. Вас нет. Будьте чесными - смените вывеску.
5629 дн. тому
Ой, сил нет читать - Родннсчкий уехал, Роднянский приехал, журналистику душат, свободу слова убивают....Да, лет 10 назад, „плюсы” работали как часики, как ухоженное футбольное поле, которое стригли и убирали, по которому игроки бегали игроки, реальные звезды. А потом игроки, в том числе, звезды, отъели брюхо, устроили в команду всю семью в пяти коленях и перестали бегать. А зачем? З/п платят исправно, нафиг напрягаться и по мячу стучать? Все ж довольны. Поле порысло былью, стричь на нем стали только купоны. Лично мне странно, что увольнять стали только сейчас. Покос давно нужен был - сложно играть с теми, кто не хочет. И с теми, кто сегодня живет правилами конца 90-х прошлого века и не видит, что ситуация немножко изменилась и времени немножко прошло. Лет на 10, примерно.
тотальна підміна цінностей
5629 дн. тому
На всіх ні.Дехто тоді пішов, бо відбувалася "тотальна підміна цінностей" вами.Тепер настала ваша черга розплачуватися за ті часи.І ви шановний, що тоді мовчали, бо "умови" рота затикали,теж платите.Ви готові на все, але все вам не пропонують, і не запропонують вже ніколи. За все треба платити, не треба забувати, що попереду каса.
вже колишній працівник
5630 дн. тому
Мені здається не справедливим за події 2004 року тримати зло на всіх працівників каналу. Йдеться, про зовсім інші речі – про те, що сьогодні в Україні відсутнє якісне, різностороннє і незаанганажоване телебачення. Відсутні цікаві мистецькі проекти. Не має і яскравих особистостей. Відбувається тотальна підміна цінностей… Канал «1+1» почав своє вмирання з уходом Роднянського, коли на студії почали приходити випадкові люди, псевдо професіонали. Коли почали закривати мистецькі проекти, ті, що ж, залишилися – виходила глибокої ночі (наприклад, «Документ», чи «Аргумент кіно»). Коли йшла гонитва за сьогоднішніми, дуже часто умовними, рейтингами, і ніхто з керівництва не хотів задатися питанням побудови довгострокової перспективи, концепції розвитку. Відбувалася повальна руйнація каналу. І те, що сьогодні з ним відбулося, є цілком передбаченим. Сумніваюся, що хтось зі звільнених працівників був здивований самим фактом звільнення. Інша справа, що для більшості з них в сучасному українському телепросторі не існує альтернативи. На кожному телеканалі – те ж саме. Пропозиції роботи є. Але за тих умов, що існують сьогодні, просто не хочеться працювати.
попередньому
5630 дн. тому
Не кажи гоп, бо і на тобі відгукнеться
вже колишньому працівнику
5630 дн. тому
А де ти був такий розумний і чесний, у 2004 році, коли твій "канал особистостей" {CENSORED}? Ти теж потім каявся за те в етері разом з роднянськими оселедцями та їхнею мазуро-безулико-добровольською сворою? Чи опинившись нарешті на помийці ти і далі вважаєш себе безстроковим презервативом?
був каналом особистостей, а не просто маріонеток
5630 дн. тому
Ви завжди були маріонетками, і брехали вдосталь- а тепер ви не потрібні.На вас немає ані грошей, ані попиту.
вже колишній працівник
5630 дн. тому
На "1+1" повально скорочується штат. Увідомлення про звільнення отримали більшість (далеко за 70% працівників), включно з тими, хто працює в штаті. Звільнено працівників не тільки творчих, але і технічних спеціальностей - режисерів, відеоінженерів, операторів, водіїв і т.д. Відомо, що вже розпродаються студійні автомобілі. Напевно, що черга – за технічним обладненням. «1+1» збирається повністю відмовитися від власного виробництва, і це ні для кого не секрет. Можна сказати, що країна вже втратила один з найбільших телеканалів, який справді мав вплив на формування суспільної думки і був каналом особистостей, а не просто маріонеток, але…, здається, всім байдуже. По-суті, ми, працівники, пристаючи на такі умови, самі «віддаємося» в руки продюсерів, на кшталт Безлюдної та Сирбу-Ткаченка, які просто використовують людей заради своїх власних інтересів. Зрозуміло, що проблема глибша – вона криється в самій державі, яка не зацікавлена в альтернативних суспільно-значимих телепроектах і думаючих працівниках. Сьогодні на українському телебаченні затребувані тільки менеджери, всім решта – там просто нема чого робити.
Лана
5630 дн. тому
Уволить можно не по согласованию, а по согласию сторон. Это так, к слову....
Ложкинд
5631 дн. тому
Если кто-то неправильно понял Настю Жук, объясняю на пальцах. Да 10-15% будут сокращены. Те, кто, вроде Сакады, высиживают из принципа. ОСТАЛЬНЫЕ – и их уже немало – УВОЛЯТСЯ ПО СОГЛАСОВАНИЮ СТОРОН.
ёпс
5631 дн. тому
Ой, только не нужно теперь себя в "политические" записывать, уважаемая! Видите ли, их из ТСН сократят и некому будет "рассказывать в какую пропсть оранжевый Ющенко ведёт Украину". Хоть не смешите. быггггггггггггггг Да и слышали мы уже этот текст, года четыре назад.... як хтось-то нэ хотив в этэри ТСН "читаты брэхню". Вы ещё политического убежища попросите гденть у Медведева... смешно, ей-богу, девушка! :))))))))
Журналисту
5631 дн. тому
"1+1" и ТСН - это не только деревяшечки Катеринчучки из НТН. Этих нужно гнать в шею, этих - не жалко. Жаль остатки старой-доброй команды "1+1". С их уходом из ящика, уйдут чут ли не последние профи из украинского телевидения. И будем смотреть мы на бывший "1+1", так как на бывший "Интер" - сюжеты о собачках, кошечках, бомжах и утопленниках. Сплошной аЦЦтой!
Відповідь
5631 дн. тому
http://poetry.uazone.net/kobzar/i_mertvym_i_zhyvym.html
Ангелина-Фаталина
5631 дн. тому
Товарищ! Вы, что!!!???? К нам с обезьянами нельзя!! - Я не обезьяна, я гражданина Индии! (смех в зале). "Это же настоящие профессионалы! Более того медиа-менеджеры!" Что у тебя совсем всю воду слили и вопроводчик забыл перекрыть тебе крантик? Ойехул совсем, это же обезьяны, и при том балаганные, заметь! "Они - профессионалы!" - ты работу ихнюю давно не видел, профессионал этих самых, да им козу сторожить нельзя доверить, не то, что каналами курувать! Это не шутки! Может команда и говняная была, как ты думаешь, но откуда они быстренько новых завезут? Из города Лева? Или из Станиславува? Ну, відповідайте! (сильный смех в зале). Равреба, он конечно и есть Равреба, ну, в смысле у него там пердячего пару было много и всё такое, но вот деуки, що зараз - ето зовсім страшно, их как будто там забыли, ну на них свет ставили, пока ведущие не подошли, ведущие в пробке застряли, а эти там остались, случайно. Оформление студии тоже как в дорогом, фешенебельном морге, большие мастера по части знаний в области дэзана. Один знаменитый дирижер на вопрос - В чем заключается мастерство дирижера? Сказал: "Фокус не в том, чтобы вовремя поднять палочку, а, вовремя её опустить". Дарю! Может пригодится. Это же все-таки критика, тем более - телекритика. Ваша Кукулинабезслезневзглянешь! Товарищ! К нам с обезьянами нельзя.....(все в слезах, слышны возгласы: "Не трогайте её, это наша бабушка!") Занавес. Звуки индийской музыки. Они нарастают.
Журналіст
5631 дн. тому
Шановний колего, давайте не будемо панікувати - знищують журналістів, як клас! Мовляв, це Ющенко смикає Ткаченка і Безлюдну, а ті з косами стоять і нищать! Смішно. Ющенко один раз визвірився на Лещенка і тепер - він в усьому винуватий? Дуже смішно. Це Тимошенко з Медведєвим (політприхвостнем) так вимагає на всі форуми писати? )))) Подивіться в інші боки - як Вася Волга фільми пхає, Коновалюк з Дейлі.ЮА секрети розголошує, і та ж сама Юлія Володимирівна з безкінечними пресухами в операторів вимагає її знімати обов"язково ))) І як тільки Саша Ткаченко почав чистити "авгієві конюшні" 1+1, як одразу гвалт - журналістів нищать, рятуйте! Так хто там в ТСН журналісти з великої літери, щоб їх знищувати? )))) Говоряча голова Добровольська яка жодного репортажу за 10 років не зняла, статті не написала? ))) Чи може говоряча голова Терещенко, який теж пригрівся в студійному кріслі? Смішно. В ТСН зараз, на превеликий жаль, НТНівські безликі "хлопчики і дівчатка а-ля Катеринчук" (за винятком деяких старожилів, багато з яких самі пішли від барбосятини) І ось це справді видно неозброєним оком. Тому Ткаченко абсолютно правильно скорочує ТСН. Є надія, що після скорочення він сформує нормальну журналістську команду.
Не злобним іінтерівцям
5631 дн. тому
А дійсно цікаво, що ж насправді відбувається з нашими ЗМІ. Ткаченко та Безлюдна - це фронтмени, як кажуть сьогодні. Вбивають журналістів не вони, їх руками. Те, що знищується професія журналіста в Україні - вже видно і озброєним оком, і не озброєним. Нікому не потрібні в країні-Україні фахові журналісти. І не тому, що професіонал дорого коштує, професіонал вміє думати, аналізувати. І Віктору Андрійовичу, та його прибічникам йой як не потрібні такі розмірковування та аналізи. "Опс" таки має рацію. В. А. Ющенко свого часу багато теревенив про вільну пресу, свобідних журналістів... бла-бла-бла. А згадайте, шановні, скандал з "Сином Бога"? Пам'ятаєте, як наш президент цькував журналіста під час пресухи. Коли той журналіст з Укрправди почав задавати гарантові незручні запитання?
Злобным интеровцам
5631 дн. тому
А Ющенко здесь причем? ))))))))))))
Fish
5631 дн. тому
Frog, если сокращение Добровольской и Терещенко - это 1/3 зарплаты ТСН, тогда все понятно. И правильно сделали, что сократили!
Опс
5631 дн. тому
Сократили 10%. Сократили 70%. Какая разница? Плюсы убьют. Сначала программы, потом службу информации - ТСН. Помните, как это было на "Интере" полтора года назад? Убили. Кто виноват: Безлюдная, Грановский, Траченко, румыны? Не они. Нынешняя власть. Да-с. Ей, власти, не нужны думающие журналисты, которые покажут и расскажут о преступлениях "помаранчевых". О том, как Ющ и "і любі друзі" гробят страну. Похоже на паранойю? Возможно, но очень похоже на правду. Горькую. Желаю всем "плюсовцам" достойно пережить "ваш 37" и найти нормальную работу. Удачи вам, ребята! Она ван так необходима сейчас. Удачи!
Frog
5631 дн. тому
Брехня, сокращено треть штат примерно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду