Анатолій Борсюк: Бажання залишитися ведучим було проблемним моментом у перемовинах із каналом

10 Жовтня 2008
11009
10 Жовтня 2008
14:36

Анатолій Борсюк: Бажання залишитися ведучим було проблемним моментом у перемовинах із каналом

11009
Анатолій Борсюк: Бажання залишитися ведучим було проблемним моментом у перемовинах із каналом
Анатолій Борсюк поки не збирається йти з каналу «1+1», однак під час останніх переговорів із керівництвом саме його бажання залишитися ведучим стало проблемним моментом перемовин. Про це «ТК» розповів сам Анатолій Борсюк.
 
«На сьогодні ситуація така. Ми справді зустрілися з керівництвом каналу й обмінялися творчими пропозиціями. Але вони поки що не співпадають, тому ми вирішили взяти невеличкий таймаут і максимум до Нового року вирішити це питання. У мене жодних претензій та образ немає, бо все відбувається у межах ділової цивілізованої співпраці», – зазначає він.
 
Пропозиції каналу пан Борсюк не обговорює, його ж принциповою позицією було бажання й надалі працювати у кадрі.
 
Також поки що Анатолій Борсюк не вирішив, чи працюватиме над зйомками документальних фільмів каналу: «Я не дуже прагну щось знімати, бо для мене це давно пройдений етап. Також я любитель специфічного документального кіно, якого я був навчений ще за часів роботи на “Київнаукфільму”. Тому мені важкувато працювати у нових умовах і нових форматах. Я ще не визначився, чи потрібно воно мені, чи ні. Мені спочатку потрібно знайти мотивацію, щоби зайнятися тією чи іншою роботою. Щодо документального кіно я такої мотивації для себе не знайшов, але спробую пошукати, час до Нового року ще є».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11009
Теги:
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5694 дн. тому
Ну да, Борсюк нетелегеничный и звезд с неба не хватает, особенно с учетом новых стандартов Таня Кравченко пысаная красуня и умна как Диоген, маришка Леончук то ваще копия Добровольская, но какая-то квелая, заторможенная и в дешевом шматье. все бы то, но не то. хватит всучивать подделки! Борсюк и макаров, мазур и Зинченко, добровольская и Безулик, где вы? вместо вас Лихманы, бледная тень Добровольской Леончук, румыноподобная Таня... Камо грядеши, 1-1?
мишпуха
5694 дн. тому
Давыдович - ленивый дядька с Банковой. Ему всю жизнь приносили кофе в постель-сначала мама, потом подруга жизни. Но, в отсутствие собственой нефтяной вышки, рано или поздно приходит время самому платить по своим счетам. И хреново, когда - "или поздно", когда иммунитет к трудностям жизни остался во временах обьединения "Четверг" на "Киевнауче". Старая история о судьбе интеллигента - недотроги во времена Гражданской войны в Киеве. А румыны и примкнувшая к ним лимита - все равно насекомые семейства саранчовых. Ничего, киевляне- старые бедуины, и не таких с мёдом кушали
современник
5696 дн. тому
Хочу всех успокоить, Борсюк ни на НАУЧПОПЕ( где он был в документалистике, ни на ТВ) - звёзд с неба не хватал! И вообще, дядиньке Борсюку, давно пора на пенсию, если харчами перебирает!
современник
5696 дн. тому
Хочу всех успокоить, Борсюк ни на НАУЧПОПЕ( где он был в документалистике, ни на ТВ) - звёзд с неба не хватал! И вообще, дядиньке Борсюку, давно пора на пенсию, если харчами перебирает!
druh
5696 дн. тому
конечно, легче пургу гнать в программах типа чёрным по белому, чем включать мозги и снимать интересную документалку. ленивый дяденька. и пошловатый
5697 дн. тому
Режиссер не может быть "был". Или есть, или нет. Не факт, что он как и Михаил Ромм через 7 лет снова снимет хороший фильм. Или фрагменты интервью очень вольные, либо перед нами деградирующий эксгений. Жалкое зрелище
Эксперт
5697 дн. тому
румыны отправят тихо-мирно Борсюка в перманентный оплачиваемый отпуск.
Солоха
5697 дн. тому
Насчет Борсюка не знаю, а какие претензии к телегеничности Макарова? Тем более, что он, кажеться, не на улицу ушел. А Борсюк был неслабым режиссером, учите матчасть.
5697 дн. тому
А что съемки документального кино могут быть в прошлом? Например, Франк Герц находит интерес. А Борсюк, вероятно, был простым прохожим в документалке. А в кадре на него не очень приятно смотреть. Не потому, что не хорош собой потому, что ему нечего сказать, нет внутреннего роста.
ira
5697 дн. тому
Ты не чистильщик корон, ты баран.
Чистильщик корон
5697 дн. тому
Как говорят классики ТВ в случае "й надалі працювати в кадрі" - а корону вам не почистить? Пока был у руля 1+1 Роднянский, его друзья Макаров и Борсюк были в кадре, грубо попирая все требования к телегеничности. Теперь у руля канала Саша Ткаченко - Макаров ушел сразу, Борсюк пока воюет. Уходить некуда, позади ничего.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду