detector.media
27.11.2008 17:11
Олександр Лозинський пішов з «1+1», не чекаючи на скорочення
Олександр Лозинський пішов з «1+1», не чекаючи на скорочення
Директор зовнішнього виробництва телеканалу «1+1» Олександр Лозинський написав заяву про звільнення, повідомляє «Медіабізнес».
 
Як раніше повідомляла «Детектор медіа», пан Лозинський разом із іншими співробітниками каналу отримав повідомлення про скорочення. Однак, як повідомляє «Медіабізнес», чекати, коли рішення про скорочення набуде чинності, Лозинський не став. «Я давно відчув, що канал змінився, навіть став чужим для мене, – розповідає він. – Це не значить, що «1+1» перетворився на щось гірше. Просто в якийсь момент стало зрозуміло, що це більше не мій канал. На нього прийдуть нові люди, і я щиро хочу, щоб їм вдалося зробити щось краще, ніж робили ми».
 

Також, за його словами, з 1 грудня канал залишить арт-директор Ольга Захарова. Раніше «ТК» повідомляла, що пані Захарова отримала пропозицію зробити вибір між «1+1» та її власною компанією «1+1 Відео дизайн».

Зараз Олександр Лозинський визначається з майбутнім місцем роботи. Він уже отримав кілька пропозицій від телеканалів та продакшн-компаній.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY