«1+1» переформатує програму «Документ»

17 Жовтня 2008
14838
17 Жовтня 2008
15:34

«1+1» переформатує програму «Документ»

14838
«1+1» переформатує програму «Документ»
Із Нового року хронометраж програми «Документ» на телеканалі «1+1» зросте з 30 хвилин до 1 години, повідомляє «Медіабізнес». Як повідомила виданню продюсер програми Лариса Стрижевська, буде вдвічі збільшено й бюджет проекту.
 
 «Останні два роки наша програма не виїжджала у відрядження. Всі сюжети ми намагалися робити у Києві, тепер у нас з’являться кошти для того, щоб шукати цікаві теми і людей по всій Україні, – цитує видання Ларису Стрижевську. – Зараз ми маємо двоє ведучих і гостей. Плюс на кожну програму журналіст Леся Харченко робить 5-7 хвилинний сюжет. У наступному році вона буде знімати довші 15-20 хвилинні сюжети або документальні міні фільми». До цих зйомок можуть залучатись журналісти «ТСН», тож штат програми може зрости.
 
Автори програми обіцяють розширити коло обговорюваних тем від розмов про культуру до обговорення гострих соціальних проблем. «Нещодавно у нас був сюжет про те, як один нобелівський лауреат вийшов на вулицю і став дуже просто людям пояснювати складні наукові питання. Наприклад, чому людина не може літати. У студії ми говорили про необхідність піару сучасної науки, – каже Лариса Стрижевська. – Думаю, такі теми надзвичайно цікаві. Їх варто обговорювати».
 
Ведучими «Документу» залишаться Анатолій Єрема та Лариса Денисенко. Нагадаємо, ведучий програми Юрій Макаров покинув «1+1» і незабаром має дебютувати у програмі культурних новин на Першому каналі.
 
Анатолій Єрема в розмові про майбутнє програми просить не забігати наперед. «Ми подавали дуже багато пропозицій керівництву каналу, але ще не всі з них затверджені, – коментує він. – Зокрема, є бажання збільшити кількість виходів програми у ефір, додати нові рубрики, першу частину перетворити на культурний відеомагазин. Поки що все це на стадії обговорення». Час виходу програми залишиться без змін – зараз вона виходить в ефір о 2.00, і може посунутись максимум на годину вперед.
 
 «Рейтинги і зараз нульові. У нас немає спонсора, ніхто не хоче розміщувати рекламу. Канал зберігає програму як іміджеву, щоб люди бачили, що ще не вмерла Україна та її культура», - коментує Лариса Стрижевська.
 
Уперше програма «Документ» вийшла в ефір телеканалу «1+1» у 2003 році. З початку року середні показники програми наступні: рейтинг - 0,24% , частка аудиторії - 8,41% (18+, загальноукраїнська панель).
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14838
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5677 дн. тому
"..щоб люди бачили, що не вмерла Україні і її культура" ТА ВМЕРЛА!! ВМЕРЛА, ЯКЩО РУМУНИ СТАВЛЯТЬ НА 2.00 НОЧІ УКРАЇНСЬКУ КУЛЬТУРУ! І - НЕ БАЧАТЬ! О 2.00 НОЧІ - НЕ БАЧАТЬ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду