Анатолій Борсюк пішов з «1+1» за власним бажанням

29 Грудня 2008
19909
29 Грудня 2008
11:33

Анатолій Борсюк пішов з «1+1» за власним бажанням

19909
Анатолій Борсюк пішов з «1+1» за власним бажанням
Ведучий телеканалу «1+1» Анатолій Борсюк написав заяву про звільнення з власним бажанням. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив сам пан Борсюк.
 
«Там немає цікавої для мене роботи, тому я йду», - сформулював він причини свого рішення. У сезоні 2008/2009 Анатолій Борсюк не мав власних проектів в ефірі «1+1».
 
Раніше, за словами ведучого, керівництво каналу пропонувало йому роботу над документальним кіно «жовтого» спрямування. «Але документальне кіно для мене – надто серйозна справа, щоб робити її ”лівою ногою”, - пояснив він. – Я хочу знімати фільми, які потребують серйозної підготовки, вивчення документів і людей, серйозного фінансування; це фільми, які дають серйозний резонанс, а не одноденки. У вересні в нас були щодо цього розбіжності з керівництвом. Зараз ми розлучились, домовившись: якщо в мене будуть цікаві пропозиції щодо документального кіно, навіть не ”жовтого”, а більш серйозного, канал їх розгляне. Не знаю, чи будуть такі фільми потрібні каналу, але такою була їхня пропозиція».
 
Поки що Анатолій Борсюк не вирішив, чи буде його подальша робота пов’язана з телебаченням.
 
«Детектор медіа»
Фото - ТаблоID
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19909
Читайте також
22.11.2008 13:58
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
20 923
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телеглядач
5602 дн. тому
І правильно зробив, що звільнився. Я б теж не працювала на каналі, який рівно опівночі у новорічну ніч рекламує горілку замість демонстрації боя курантів за доброю традицією (у мене це не асоціація із Росією або ностальгія по СРСР). Про яку моральність нації або вихованість молоді після такого можна говорити?! Влада збирається підвищити ціни на алкогольні напої... Краще б заборонила рекламу цих самих напоїв у новорічну ніч! Це ж здоровий глузд! Мені прикро за нашу країну.
Коломия
5605 дн. тому
Толік, ти себе ще десь знайдеш)Скоро УТ-1 стане УТ-1+1) А що. Піховшек так і залишається на плюсах писати поганкі на ТСН, чи його навіть на УТ не беруть?От падлюка, ані честі, ані професіоналізму мля.
Гнат
5605 дн. тому
Борсюк украсит любой канал! А на 1+1 уже делать нечего! Попса сплошная!
Наблюдатель
5605 дн. тому
Хороший человек - это не профессия. Так говорят многие топ-менеджеры наших телеканалов. Поэтому Борсюку, Безулык, Терещенко и Добровольской грозит забвение на многие годы, а может и насовсем. Перед ними сидел в забвении Вересень; теперь сидит в забвении вроде как хороший человек Кипианин; сидит в забвении, низко голову склоня, на низком старте Скрыпин; Это жестоко констатировать, но таковы нравы нашей телетусовки: или ты кого-то, или тебя кто-то.
5606 дн. тому
"может, так и надо - уходить всегда с высоко поднятой головой, уважая себя, а не думая об утерянной должности, деньгах, популярности?" нет, так уходить не надо. самоуважение терять не следует, а сволочей надо потрясти.
валерий
5606 дн. тому
Хороший человек борсюк. может скоро на Первом национальном появится?
последний мой ник, чао какао
5606 дн. тому
Неожиданное открытие! Г-н хороший Отар подтирает одно место у Борсюка: снял мой комент, где Борсюка и Пиховшека назвал "близнецами-братьями". Неужели джинсовый маразм проник на Телекритику? Аминь! И соболезнования родственникам покойника...
5606 дн. тому
Пан Борск - молодеь: зберіг почуття людської гідності на відміну від тріо "Безулык+Терещенко+Добровольская", яке за копійку вавиться :-))
Наблюдатель
5606 дн. тому
Зря Борсюк написал заявление по собственному. Саша Ткаченко потирает довольно руки, а мог бы и компенсацию выплатить по сокращению или увольнению. Борсюк бы хоть внукам на конфеты потратил. А так... Безулык+Терещенко+Добровольская решили судиться с 1+1, а Борсюк просто тихо ушел. Хотя, может, так и надо - уходить всегда с высоко поднятой головой, уважая себя, а не думая об утерянной должности, деньгах, популярности?
банковая окна напротив Ваших
5606 дн. тому
Давыдыч, на пенсии жизнь только начинается, если злоров и вменяем. Посылайте подальше эту эфирную суходрочку и откройте в себе педагога вечных ценностей. А то учили, понимаешь, то кулинарии, то стриптизу, не век же старым евреям гопки скакать,Большие Деньги не только на Окружной зарабатывают, хоть вспомните на старость как себя уважать
5606 дн. тому
В свете претензии дадонъ-а на широкий кругозор и всеобъемлющие знания, кажется странным его ник:-) Что до ухода Борсюка - он оставался последним на "плюсах" из "старой гвардии". Курс руководства канала на чернуху делает невозможной работу на канале для думающих журналистов..
дадонъ
5606 дн. тому
А что не-"жёлтого" далал Борсюк когда-либо, если уже и голодомор при Ющенке стал желтее желтизны? Вот к примеру пан Борсук знает значение козы которую он растопырил на фото, не по-жёлтому знает ли, откуда этот знак взялся и что он означал до того как Борсук стал тыкать его нам в лицо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду