Глава радіостанції «Бі-Бі-Сі» звільнилася через непристойну поведінку своїх ведучих

31 Жовтня 2008
13018
31 Жовтня 2008
10:21

Глава радіостанції «Бі-Бі-Сі» звільнилася через непристойну поведінку своїх ведучих

13018
Глава радіостанції «Бі-Бі-Сі» звільнилася через непристойну поведінку своїх ведучих
Глава радіостанції Radіo 2 Леслі Дуглас звільнилася зі своєї посади у зв'язку з образою в ефірі 78-літнього британського актора Ендрю Сакса, повідомляє Lenta.ru.
 
«Я дуже шкодую, що наша радіопередача призвела до таких сумних наслідків. Приношу свої щирі вибачення Ендрю Саксу, його рідним, а також нашим радіослухачам», - ідеться в офіційній заяві Дуглас.
 
У передачі, записаній 16 жовтня і трансльованій на одній із радіостанцій «Бі-Бі-Сі» 18 жовтня, ведучий шоу Рассел Бранд і його гість ді-джей Radіo 2 Джонатан Росс образили Сакса і його близьких, залишивши на автовідповідачі актора чотири повідомлення, у яких Бранд стверджував, що переспав зі 23-літньою дочкою Сакса Джорджиною Бейлі.
 
На скандал відреагував навіть прем'єр-міністр Гордон Браун, назвавши поведінку радіоведучих непристойною.
 
Керівництво корпорації на три місяці відсторонило Росса від роботи в ефірі, а Бранд уже оголосив про свій відхід із радіостанції.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13018
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5664 дн. тому
...шкода, у Роса були класні програми.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду