ТРК «Київ» скаржиться до прокуратури на колишнього директора Валерія Ткачука

2 Квітня 2008
21149
2 Квітня 2008
12:31

ТРК «Київ» скаржиться до прокуратури на колишнього директора Валерія Ткачука

21149
ТРК «Київ» скаржиться до прокуратури на колишнього директора Валерія Ткачука
31 березня 2008 року керівництво комунального підприємства ТРК «Київ» звернулося до столичної прокуратури із заявою, у якій повідомило про ознаки злочину в діях колишнього директора ТРК «Київ» Валерія Ткачука, повідомляє прес-служба умовного «Київського медіахолдингу».
 
У зверненні міститься прохання провести відповідну перевірку фінансово-господарської діяльності ДКП ТРК «Київ» за період керівництва Валерія Ткачука. 
 
«Фахівці Головного управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту Київської міської державної адміністрації на виконання доручення КМДА від 26 березня 2007 року провели аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності ТРК «Київ» за період керівництва Валерія Ткачука, у результаті якого виявлені численні порушення, які до того ж мали тенденційний характер та створювали умови для неефективного використання комунальних ресурсів і недоотримання грошових коштів»,  – йдеться у заяві.  
 
Зокрема, фахівці управління звертають увагу на збитковість компанії, яка мала місце, незважаючи на значні асигнування з бюджету. Окрім того, без будь-якого обґрунтування та документальних підстав керівництво підприємства надавали замовникам значні знижки за рекламні послуги у розмірі 70-90%. Вищезазначений спосіб розрахунків не був передбачений чи регламентований жодним документом, що, на думку Головного управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту, свідчить про створення минулим керівництвом ТРК «Київ» значного «тіньового сектору» в рекламному сегменті компанії. 
 
«Це бажання створити перешкоди для поновлення мене судом на посаді», – прокоментував цю заяву Валерій Ткачук, який впевненій, що незабаром буде поновленій судом на посаді директора ТРК «Київ». Відповідне рішення Оболонський райсуд ухвалив рівно рік тому.
 
«Вони говорять, що я крадій і злодій. Я можу сказати про них те саме. Але всі наші заяви будуть голослівні, а ж поки не скаже слово суд», - резюмував пан Ткачук.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21149
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Просто человек
5876 дн. тому
Роман, посмотрите за собой.Нужто такой праведник? Бога не боитесь?Ткачук по сравнению с нінешним рукодством -просто АНГЕЛ
Роман Лавров
5877 дн. тому
Да, как вам не стыдно, писать про человека такую ложь! У меня до сих пор лежит и ждет своего час документ, подтверждающий факт вымагательства Ткачуком у меня денег! Лежит и ждет! Такого дуролома ещё поискать надо! А сколько было украдено при нем! Все факты имеются, только пусть попробует сунуться, я лично емё такой гембель устрою, уж он-то знает, морда! Лгун, вор и негодяй! Он брал деньги, заработанные моеё программой и оформлял себе ПТС. - журналист! Вы и понятия не имеете, что такое журналист! Ткачук, я всё помню и никогда тебе этого не забуду!
Тетяна
5877 дн. тому
У Ткачука не простий характер, але він був на місці. Якщо його поновлять, це буде номер!!! Джангіров і особливо Криворучко не просто нернують, їм уже зле. Злодії мають понести покарання. Дуже сподіваюся на СУД!!!
Друг
5878 дн. тому
Ткачук знал каждого сотрудника по имени, независимо от должности. Каждого знал по имени, с каждым здоровался и всегда решал проблемы своих подчиненных. Кроме хорошего журналиста- он хороший хозяйственник. При нем штат бухгалтерии был три человека и зарплата выплачивалась вовремя. А сейчас штат бухгалтерии, как персонал банка, а задержки зарплаты постоянно. При нем люди ходили на работу, как на праздник. А теперь ? Все молчаливые и затюканные. Даешь Ткачука !!!
Аліса
5878 дн. тому
Це навіть не"плебеї", а клопи які приживуться при будь-якій революції. Їм всерівно хто керівник чи це буде Харитонов чи Джангіров або хтось інший, вони будуть зараз підлабузнюватись, а потім поливати брудом що вони роблять і зараз.Тільки прямо в очі бояться сказати. "Колеги" -ти інфузорія, а Ткачук це керівник і людина з великої літери.
тая
5878 дн. тому
Не думаю, що це пишуть колеги. Це "вороги". Ткачук був набагато чемнішим і поряднішим ніж "плебеї" які лишились.Він добра людина, яка багато допомогала працівникам (будь-то журналіст чи сантехнік) і як журналіст "супер".Так що не потрібно бруду.Дивіться за собою
Черевик
5878 дн. тому
Шановні! У колег прізвища та ім"я є? Що ж ви ховаєтесь, скажіть відверто і прямо, а то якісь "Колеги"? Не "колеги" , а якісь калічки! Виходить так.
колеги
5879 дн. тому
Ткачука можна запроторювати до камери без суда і слідства. Щоб не ганьбив імя не тільки журналіста а й просто порядної людини.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду