Суд поновив Валерія Ткачука на посаді директора ТРК «Київ». Але Ткачук не хоче працювати з Черновецьким

2 Квітня 2007
6692
2 Квітня 2007
14:40

Суд поновив Валерія Ткачука на посаді директора ТРК «Київ». Але Ткачук не хоче працювати з Черновецьким

6692
 Суд поновив Валерія Ткачука на посаді директора ТРК «Київ». Але Ткачук не хоче працювати з Черновецьким

2 квітня Оболонський суд задовольнив позов директора ТРК «Київ» Валерія Ткачука до київського мера Леоніда Черновецького та Київради і поновив його на роботі.

 

Як повідомляла «ТК», 15 травня 2006 року мер Київа своїм розпорядженням  звільнив Валерія Ткачука з посади директора ТРК «Київ». Весною 2006 року Ткачук подав два позови на дії Чернівецького, де вимагав визнати незаконним розпорядження про його відсторонення та звільнення.  12 січня 2007 року Оболонський суд задовольнив перший позов Ткачука, визнавши  незаконним розпорядження про відсторонення від роботи.

 

Сьогодні суд задовольнив скаргу Ткачука у повному обсязі. Проте пан Ткачук упевнений, що Черновецький та новообране керівництво ТРК «Київ» буде перешкоджати поновленню його на роботі на посаді директора телекомпанії.

 

Валерій Ткачук планує з’явитися на телеканалі лише після консультацій із юристами. Щоб убезпечити себе під час повернення на телеканал, він хоче зібрати журналістів.

 

При цьому Ткачук запевняє, що надалі працювати в телекомпанії не збирається: «Я не за цю посаду борюсь. Я абсолютно самодостатня людина, знаю, як працювати і де працювати. В мене є досвід – проживу. Я не збираюся працювати з Черновецьким – для мене це принизливо. Хочу поновитися, щоб правда восторжествовала».

 

Юрій Лук’яненко, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду