Колишній директор ТРК «Київ» Валерій Ткачук виграв суд у Леоніда Черновецького

12 Січня 2007
7718
12 Січня 2007
22:12

Колишній директор ТРК «Київ» Валерій Ткачук виграв суд у Леоніда Черновецького

7718
Колишній директор ТРК «Київ» Валерій Ткачук виграв суд у Леоніда Черновецького

Як повідомляє організація «Панування права», 11 січня 2007 року Оболонський районний суд м.Києва під головуванням судді О.В.Борисової прийняв рішення у цивільній справі за позовом Ткачука Валерія Павловича до Київського міського голови Леоніда Михайловича Черновецького та Київської міської Ради про визнання незаконним та скасування розпорядження про відсторонення його від роботи  та відшкодування моральної шкоди.

 

У рішенні суду зазначено, що розпорядження Київського міського голови Л.Ченовецького від 17.04.2006 року «Про відсторонення директрора комунального підриємства «Телерадіокомпанія «Київ» Ткачука В.П. від роботи і проведення службового розслідування визнати незаконним в частині відсторонення від виконання повноважень директора Державного комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Київ» Ткачука Валерія Павловича з 17 квітня 2006 року на час проведення службового розслідування та в цій частині розпорядження скасувати.

 

Суд також вирішив стягнути з Київської міської Ради на користь Ткачука Валерія Павловича одну тисячу гривень на відшкодування моральної шкоди та три тисячі гривень на відшкодування витрат на правову допомогу. На користь держави з Київської міської Ради буде стягнуто держмито в розмірі 17 гр. та 30 гривень витрат на інформаційно-технічне забезпечення.

 

За інформацією «Панування права» , незабаром Оболонський районний суд м.Києва буде розглядати ще один позов директора ТРК «Київ» Ткачука В.П. до міського голови Черновецького Л.М. про незаконне звільнення його з посади директора телекомпанії.

 

Нагадаємо, що розпорядженням Л.М.Черновецького від 15 травня 2006 року Ткачука В.П. було звільнено з посади директора ТРК «Київ»,  мотивуючи тим, що у нього завершився контракт.

 

За інформацією БО «Панування права»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7718
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду