24 квітня суд роз’яснить столичній владі, як поновити на посаді генерального директора Валерія Ткачука

23 Квітня 2007
4716
23 Квітня 2007
15:59

24 квітня суд роз’яснить столичній владі, як поновити на посаді генерального директора Валерія Ткачука

4716
24 квітня суд роз’яснить столичній владі, як поновити на посаді генерального директора Валерія Ткачука

 24 квітня 2007 року Оболонський районний суд Києва розглядатиме заяву від Київської міської ради та міського голови Леоніда Черновецького щодо роз’яснення, яким чином виконувати судове рішення, відповідно якого має бути поновлений на посаді  генерального директора ТРК «Київ» Валерій Ткачук. Про це повідомив на круглому столі «Телеканал "Київ. Для Киян чи для мера?», що відбувся 23 квітня в Будинку вчителя сам Валерій Ткачук, який представився як генеральний директор ТРК «Київ» за рішенням суду.

 

«Я не поступлюся принципами і не дозволю, щоб невігласи плювали мені в обличчя. Нинішня міська влада на чолі з мером не має права так принижувати людей», – сказав Валерій Ткачук. У своєму виступі він зазначив, що канал «Київ» перетворився на «кінобудку»: «Киянам за їхні ж кошти показують по 11-17 різних теле- і художніх фільмів сумнівної якості на день -  замість авторських програм про життя столиці».

 

У круглому столі, організатором якого виступив Інститут Медіа Права, взяли участь депутат Київської міської ради, секретар комісії з питань культури та інформаційної політики Олександр Бригинець, директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, виконавчий директор Інституту Масової Інформації Вікторія Сюмар та інші.

 

Учасники круглого столу, виробили рекомендації Київській міській раді та міському голові.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4716
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду